Newsletter

Prihláste sa do newslettra vyveska.sk
a dostavajte aktuálne informácie emailom





Nebo na zemi 2024

Pobyt





Špekfest

27.08.2016 9:00 - 28.08.2016 12:00

Miesto konania: Liptovská Teplička, Spoločenstvo PceP

Špekfest je duchovný festival, ktorý v Liptovskej Tepličke organizuje od roku 2008 spoločenstvo PceP. Cieľom tohto festu je ukázať ľuďom ako sa dá spojiť duchovný život s hudbou, zábavou, skvelými ľuďmi, ale aj kreatívnou činnosťou a športom. Našou túžbou je vytvárať spoločenstvo s Pánom aj mimo kostola,a tak Mu vyhradiť miesto v naších vzťahoch, rodinách, farnosti, ale aj mimo nej.

Viac tu: http://pcep.webnode.sk/spekfest/


Spoločenstvo Pripravme cestu Pánovi (PceP) združuje mladých ľudí s cieľom vzbudzovať a upevniť v nich duchovné hodnoty. Otvára dvere všetkým, ktorí kráčajú po ceste s Pánom, alebo na túto cestu ešte len vykročili, či ju ešte len hľadajú. Jeho aktivity sú orientované nielen na členov spoločenstva, ale aj mimo neho.Spoločenstvo ako také je mladým spoločenstvom a jeho oficiálny názov vznikol v máji roku 2009.

Prečo PceP? Ovplyvnili nás dvaja svätí muži, a to sv. Ján Krstiteľ - patrón našej farnosti a sv. otec Ján Pavol II. - meno, ktorého nesie naše pastoračné centrum. Obaja síce v úplne inej dobe pripravovali cestu Pánovi. Aj víziou nášho spoločenstva je pripravovať cestu pre Boha, a to predovšetkým v našich srdciach, v spoločenstve, ale aj v našich rodinách a v celej farnosti.


Špekfest

Akciu pridal/a: Vyveska, 26.7.2016 13:07

Komentáre



Pracujem ... Pracujem ...