Newsletter

Prihláste sa do newslettra vyveska.sk
a dostavajte aktuálne informácie emailom





Nebo na zemi 2024

Pobyt





Biblická škola / Strategické vodcovstvo / DREW BROWN

02.06.2017 18:00 - 03.06.2017 15:00

Miesto konania: Bratislava, miesto bude upresnené

Milí priatelia!

V januári otvárame ďalší ročník biblickej školy. Pripravili sme pre vás opäť aktuálne témy a zaujímavých rečníkov - Božích mužov, ktorí s nami budú zdieľať nielen pravdy Božieho slova, ale aj svoje praktické skúsenosti a svedectvá so životom s Bohom. Témy, termíny pre rok 2017 sú nasledovné:

2. - 3. jún 2017 / 
Drew Brown (USA):
Strategické vodcovstvo:  ako naplniť víziu danú Bohom

• Aké sú biblické príklady vodcovstva? Ako dobre viesť a akým chybám sa vyvarovať? Ako spolupracovať s Bohom a naplniť Jeho víziu? Ako si vybudovať tím spolupracovníkov a ako delegovať? Aké sú konkrétne kroky, ako naplniť Božiu víziu? Ako čeliť pochybnostiam, sklamaniam, neúspechu a ďalším prekážkam?
• Drew Brown z USA vyučuje v škole Prepare International a venuje sa príprave a mentoringu lídrov vo viac ako desiatich európskych krajinách. Túži vidieť ako kresťania príjmu Ježišove povolanie a stanú sa vodcami vo svojej krajine. Drew pôsobil desať rokov ako mládežnícky pastor, neskôr desať rokov viedol chvály. Založil dve spoločnosti a dvanásť rokov pôsobil ako poradca v biznis manažmente.

13. - 14. október 2017 / Walter Boston Jr.  (USA), Wieslaw Ziemba (PL):
Život vo viere: ako žiť v nadprirodzenom svete viery

Prihlásiť sa môžete už dnes prostredníctvom on-line registračného formulára, kde nájdete aj bližší popis tém a informácie o rečníkoch a registrácii. 

Registrovať sa môžete na celú školu, alebo na jednotlivé moduly. Cena za jeden modul je 14 €, cena za všetky moduly je 40 €. Vyučovania budú v piatok od 18:00 do 21:00 hod. a v sobotu od 9:00 do 15:00 hod. V januári bude škola v priestoroch KS Milosť v areáli R1 na Rožňavskej 1.

Biblická škola / Strategické vodcovstvo / DREW BROWN

Akciu pridal/a: Helena Sochnova, 13.1.2017 13:07

Komentáre



Pracujem ... Pracujem ...