Newsletter

Prihláste sa do newslettra vyveska.sk
a dostavajte aktuálne informácie emailom





Pobyt

Kana

Myrna Nazzour 2024





40 dní za život

01.03.2017 8:00 - 09.04.2017 20:00

Miesto konania: Nemocnica akademika Ladislava Dérera - Kramáre, Bratislava, Limbová 5

40 dní za život je projekt, ktorého cieľom je priniesť pro-life posolstvo do každého kúta našej krajiny prostredníctvom troch pilierov: pokojnej vigílie, modlitby spojenej s pôstom a zapojenia spoločnosti. 

Pokojná vigília: Konkrétnou prítomnosťou chceme dať viditeľným spôsobom najavo neviditeľnú milosť. Počas 40 dní (teda od 1. 3. do 9. 4.) preto prebiehajú každý deň od 8:00 do 20:00 individuálne i skupinové modlitby priamo na mieste, kde sa vykonávajú interrupcie – pred Nemocnicou akademika L. Dérera na bratislavských Kramároch. Ak ste v Bratislave a cítite hlbšie volanie do služby nenarodeným, pridajte sa k nám! Príďte sa modliť za novú nádej pre všetkých nenarodených, Božiu pomoc pre ich rodičov, lekárov i zdravotníckych pracovníkov vykonávajúcich interrupcie, ako aj celú spoločnosť.

Modlitba a pôst: Všetkých tých, ktorí nie sú v Bratislave a nemajú možnosť zapojiť sa do kampane osobne, pozývame k modlitbe a pôstu „na diaľku“. Takúto obetu Boh žehná svojou milosťou presne rovnako. Modliť sa spolu s nami môžete vďaka našim každodenným modlitbám a zamysleniam, ktoré môžete odoberať z našej webstránky.

Zapojenie spoločnosti: Cieľom kampane 40 dní za život je meniť atmosféru na celom Slovensku. Snažíme sa preto rozšíriť pro-life posolstvo do každého kúta našej spoločnosti. Viac informácií nájdete na stránke www.40dnizazivot.sk a na www.facebook.com/40dnizazivot.

40 dní za život

Akciu pridal/a: Martina Bednáriková, 16.2.2017 09:42

Komentáre



Pracujem ... Pracujem ...