Newsletter

Prihláste sa do newslettra vyveska.sk
a dostavajte aktuálne informácie emailom





Pobyt

Kana

Nebo na zemi 2024





Manželstvo Misia Možná 2

23.06.2017 17:00 - 25.06.2017 14:00

Miesto konania: Beluša, Rodinkovo, Belušské Slatiny

Program je zameraný na posilnenie manželstva hlavne cez prehĺbenie vzťahu manželov s Pánom. Účastníci majú možnosť cez autentické svedectvá spoločenstva manželov z farnosti Dolný Kubín počúvať o tom, ako je Boh živo prítomný v manželstvách, ktoré mu na to dajú priestor v bežnej každodennosti rodinného života. Je vhodný ako prevencia oslabenia vzťahov v rodine, ale aj ako nový impulz pre manželov, ktorí prežívajú ťažkosti v rôznych oblastiach manželského života resp. vo vzťahu k deťom.

Tento program má už tri časti. Druhá a tretia víkendovka je určená pre tých, ktorí absolvovali  I. resp. II. časť a je zvlášť vhodná pre manželov, ktorí prežívajú ťažkosti aj v intímnej oblasti a tiež pre tých, ktorí hľadajú Boži pohľad a nové inšpirácie pre výchovu detí.

Na tento program nie je možné prísť s deťmi, takže je potrebné na daný víkend si zabezpečiť starostlivosť o ne doma vo vlastnej réžii.

Viac informácii o seminári a možnosť prihlásiť sa nájdete na stránkach Rodinkova: 

http://rodinkovo.webnode.sk/podujatia-v-rodinkove/a2017/a06/a23-25/

Ak chcete byť priebežne informaní o podujatiach v Rodinkove, o zverejnení prihlášok, resp. o prípadnej zmene v programe, zapíšte sa na odber Infolistu Rodinkova:

http://rodinkovo.webnode.sk/podujatia-v-rodinkove/

Manželstvo Misia Možná 2

Akciu pridal/a: michaela n, 27.5.2017 11:42

Komentáre



Pracujem ... Pracujem ...