Newsletter

Prihláste sa do newslettra vyveska.sk
a dostavajte aktuálne informácie emailom





Pobyt

Kana

Nebo na zemi 2024





Biznis raňajky

22.09.2017 8:00-10:00 Piatok

Miesto konania: Hotel Vienna Easy Chopin Bratislava, Bratislava, Galvaniho 28

Srdečne Vás pozývame na raňajky Kresťanského biznis klubu, ktoré sa uskutočnia v piatok 22.9.2017 od 8:00 do 10:00 hod. v Hoteli Chopin Bratislava na Galvaniho 28.

Téma: Kristus ako projektový manažér
Rečník: Vladimír Slovák

Po letnej prestávke budeme opäť radi pokračovať v našej tohtoročnej téme "Ako kráčať v biznise s Bohom každý deň", pretože veríme, že je to možné a kresťanmi sme nielen v cirkvi, nielen v našich rodinách, ale rovnako aj v zamestnaní a v biznise. Potvrdzuje to aj Biblia, v ktorej nachádzame mnoho praktických rád a usmernení pre náš život, nevynímajúc ani podnikanie a biznis.

Na septembrových biznis raňajkách budeme hovoriť o živote Pána Ježiša Krista, ktorého nám evanjeliá predstavujú aj z pohľadu manažéra. Aké princípy pre biznis sa môžeme naučiť z Jeho príkladu vedenia apoštolov a z konceptu založenia cirkvi, ktorý prežil viac ako 2000 rokov? Ako môžeme byť podobný Ježišovi Kristovi aj v našom profesionálnom prístupe v biznise, nám povie Vladimír Slovák (kňaz, bývalý riaditeľ Rádia Lumen, člen Rady RTVS a predseda o.z. 4K), ktorý má bohaté skúsenosti v manažérskej a mediálnej oblasti.

Na biznis raňajky sa môžete registrovať už dnes vyplnením on-line registračného formulára.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdt5mJ_dqhsVAt25qcoW-qQjiuS3z2mGivn3ViZ_PqEB9FgkQ/viewform

Biznis raňajky

Akciu pridal/a: Helena Sochnova, 14.7.2017 15:13

Komentáre



Pracujem ... Pracujem ...