Newsletter

Prihláste sa do newslettra vyveska.sk
a dostavajte aktuálne informácie emailom





Pobyt

Kana

Nebo na zemi 2024





Ráchelina vinica

26.10.2018 16:00 - 28.10.2018 13:30

Miesto konania: Žilina, Žilinská diecéza

Pozývame Vás na Duchovno-terapeutický víkendový program Ráchelina vinica pre zranených potratom, 26.-28. október 2018, v Žilinskom kraji.

Prihlasovanie:rachel@rodinabb.sk, tel. 0911 911 794 O projekte Ráchelina vinica

Projekt Ráchel a Ráchelina vinica pomáha matkám, otcom, príbuzným potrateného dieťaťa, ale i lekárom a zdravotným sestrám, ktorí majú skúsenosť úmyselného i spontánneho potratu. Utrpenie zo straty nenarodeného dieťaťa je veľké a môže spôsobiť rôzne problémy psychického, duchovného i sociálneho charakteru. Snažíme sa previesť obete potratov cestou k uzdraveniu tejto veľkej rany, aby za pomoci psychologických postupov a pôsobením Ducha sv. mohol nastať pokoj v ich srdciach.

Spätná väzba účastníčkok RV
:
 http://rachel.rodinabb.sk/skusenosti-zien/

Rozhoduješ sa o potrate? Umelý potrat ma fatálne následky nielen pre dieťa, ale aj pre všetkých, ktorí sa na ňom podieľajú, predovšetkým pre matku. Účastníci projektu Ráchelina vinica vo svojich svedectvách jednoznačne  vyhlasujú, že keby mohli vrátiť svoj život, dnes by bezpochyby prijali svoje dieťa! Radosť z uzdravenia po potrate a radosť z dieťaťa nemožno porovnávať. Účastníci Ráchelinej vinice sa učia myslieť na svoje počaté dieťa. Je lepšie obrátiť sa na svoje počaté dieťa dnes s postojom láskavého prijatia, než po rokoch so slzami ľútosti a slovami odprosovania.

 Slovko k tehotným mamám

Akokoľvek ťažká je Tvoja životná situácia, v ktorej sa nachádzaš a si zaskočená tehotenstvom, rozhodni sa pre život! Keď sa bábätko na Teba usmeje, všetko budeš vidieť v inom svetle. Ak sa rozhodneš vziať mu život, sama si tým ublížiš, ako o tom svedčia mnohé matky i otcovia a nesú si doživotnú ranu. Dokonca i ženy po znásilnení a po potrate, hovoria o dvojitej traume. Tie, ktoré si dieťa nechali, sa z traumy znásilnenia oveľa rýchlejšie dostali. Žena nikdy nezabudne na potrat, lebo materstvo je hlboko zapísané do jej srdca.

Kontaktuj linky pomoci, kde Ti kompetentní ochotne pomôžu:

Alebo využi možnosť utajeného pôrodu, adopcie.

Viac info tu.





Ráchelina vinica

Akciu pridal/a: Bernadeta Vlckova, 30.7.2018 18:22

Komentáre



Pracujem ... Pracujem ...