Newsletter

Prihláste sa do newslettra vyveska.sk
a dostavajte aktuálne informácie emailom





Pobyt

Kana

Nebo na zemi 2024





Večery spoznávania pre zaľúbených

03.10.2018 18:30-20:30 Streda

Miesto konania: Trnava, Centrum pomoci pre rodinu, Štefánikova 46

Pozývame vás v spolupráci s Ligou pár páru v Slovenskej republike na ďalší kurz pre zaľúbené páry. 

Kurz je určený pre všetky mladé páry, ktoré sa chcú vydať na spoločnú cestu životom, preto organizujeme kurz spoznávania pred manželstvom:

Kurz je 5 partnerských večerov zameraných na témy:

1. Komunikácia – spôsoby komunikácie, rozhovor, počúvanie

2. Záväzok – prečo manželstvo, sľub, trávenie času, rodičia a rodičia partnera

3. Riešenie konfliktov

4. Aby sa láska nestratila – rozvíjanie priateľstva, sex

5. Zdieľané hodnoty a ciele

Po prednáške, ktorá korešponduje s danými témami páry vzájomne vo dvojici diskutujú o otázkach v pracovných zošitoch. Pracovné zošity im zostávajú, preto sa k daným témam môžu vrátiť a diskutovať o nich aj po čase. Súčasťou pekne stráveného spoločného času je aj občerstvenie: nápoje, káva, čaj a dezert. Na každom stretnutí je prítomný sprevádzajúci manželský pár, ktorý v prípade potreby poskytne čas a priestor aj na individuálny rozhovor so snúbencami.

Hlavným cieľom kurzu je pomôcť partnerom, snúbencom, spolu-chodiacim prehĺbiť si vzájomný vzťah. Aktívne strávený spoločný čas im pomôže  viac sa spoznať a porozumieť si, pracovať na sebe,  na vzťahu k tomu druhému a inšpiruje partnerov k vytvoreniu si dobrých návykov do budúcnosti.

“Tento kurz nám dal veľmi veľa. Mysleli sme si, že o sebe vieme všetko, a pritom sme sa toho na kurze ešte veľa dozvedeli. Bolo to pre nás veľkým prínosom.”                                                                                (manželia, ktorí sa kurzu zúčastnili krátko pred svadbou)  

Maximálny možný počet na 1 kurz je 8 prihlásených párov. Prihlásiť sa môžete do 1. októbra 2018 – na cppr@cppr.sk alebo 0948020412. Začíname od 3. októbra 2018 o 18:30 hod. v Centre pomoci pre rodinu.  Vstupné dobrovoľné. Tešíme sa na Vás!

Večery spoznávania pre zaľúbených

Organizátor: Centrum pomoci pre rodinu - Trnava, 0948 020 412, www

Akciu pridal/a: Bernadeta Vlckova, 6.8.2018 07:13

Komentáre



Pracujem ... Pracujem ...