Newsletter

Prihláste sa do newslettra vyveska.sk
a dostavajte aktuálne informácie emailom





Nebo na zemi 2024

Pobyt





Púť zaľúbených

15.02.2019 15:00 - 17.02.2019 12:00

Miesto konania: Šaštín - Stráže, Bazilika Sedembolestnej

Do pútnického miesta v Šaštíne každoročne vo februári putuje viac ako tristo zaľúbených mladých ľudí zo všetkých kútov Slovenska, ale i zahraničia.

Púť zaľúbených je určená pre tých, ktorí spolu chodia, sú zasnúbení alebo manželia.

Púť trvá tri dni a každý jeden z nich má bohatý program, ktorý je posilou do spoločného kráčania našich zaľúbených. Je určená pre mladých ľudí, aby načerpali silu a chuť rozvíjať ich vzájomnú lásku vo vzťahu s perspektívou smerovania do manželstva, pozvali Ježiša do svojho vzťahu, dali mu prvé miesto a prostredníctvom jeho Matky Sedembolestnej Panny Márie si vyprosili mnoho milostí pre svoj vzťah, práve na tomto pútnickom mieste.

V centre každého dňa je sv. omša a počas jednej zo sv. omší si mladí (chlapec dievčaťu a dievča chlapcovi) vyjadria predsavzatie žiť čistý vzťah a manželia si obnovia svoj manželský sľub.

V programe nechýbajú svedectvá životných skúseností; obohacujúce a zaujímavé prednášky, na základe ktorých nasleduje práca v malých skupinkách s manželskými pármi; koncerty veriacich mladých ľudí rozdávajúcich radosť a nádej cez hudbu; divadlo a besedy so vzácnymi ľuďmi. Počas púte majú mladí možnosť pristúpiť ku sviatosti zmierenia, využiť službu ucha, stíšiť sa pri adorácii a zapojiť sa do posvätného ruženca.

 


Púť zaľúbených

Organizátor: Domka - Združenie saleziánskej mládeže, 02/502 31 304, www

Príloha: put-zalubenych.pdf (1023,18 kB)

Akciu pridal/a: Nora Vavrová, 9.1.2019 11:43

Komentáre



Pracujem ... Pracujem ...