Newsletter

Prihláste sa do newslettra vyveska.sk
a dostavajte aktuálne informácie emailom





Nebo na zemi 2024

Pobyt





Letný kurz Manželských stretnutí

20.07.2019 16:00 - 28.07.2019 13:30

Miesto konania: ŠD UMB, Banská Bystrica, Banská Bystrica

etný kurz „Manželské stretnutia 2019“ organizuje Občianske združenie Manželské stretnutia so sídlom v Trenčíne. Je určený pre manželov, ktorí žijú v riadnom manželstve, ktoré nie je uzavreté v rozpore s kresťanskou morálkou.

Celý kurz je zameraný na prehĺbenie, posilnenie i ozdravenie vzťahov medzi manželmi. Účastníci absolvujú cyklus prednášok na témy: Krízy v manželstve a ničitelia lásky; Kresťanské manželstvo, priority, druhy lásky; Zdravé sebavedomie; Odpustenie; Rozdiely medzi mužom a ženou; Vyjadrovanie pocitov manželov; Základy komunikácie; Vedenie dialógu medzi manželmi; Napĺňanie potrieb manželov; Sexualita a Pozornosti - prejavy lásky. Je potrebné zúčastniť sa celého kurzu od začiatku až do konca.

Po každej prednáške je práca v malých skupinkách. Tu sa počas celého týždňa stretajú tie isté tri alebo štyri manželské páry a témy navodené prednáškami rozoberajú prakticky z pohľadu ich vlastného manželského života. Témy prednášajú manželské páry, ktoré teoretické poznatky bohato dopĺňajú vlastnými svedectvami zo svojho manželského života. Kurz vedú veriaci laici. Na kurze sú prítomní aj katolícki kňazi, ktorí sú okrem denného slávenia svätej omše účastníkom k dispozícii na osobné rozhovory. Kurz môže mať teda pre účastníkov aj duchovný rozmer.

Viac info v prílohe.

Letný kurz Manželských stretnutí

Príloha: letny-kurz-manzelskych-stretnuti.pdf (258,58 kB)

Akciu pridal/a: Bernadeta Zacherová, 5.2.2019 15:54

Komentáre



Pracujem ... Pracujem ...