Newsletter

Prihláste sa do newslettra vyveska.sk
a dostavajte aktuálne informácie emailom





Pobyt

Kana

Nebo na zemi 2024





Nevyhoriteľní

06.06.2019 9:00-16:30 Štvrtok

Miesto konania: Martindom, Bratislava, Rožňavská 17

Už vám vaša práca nerobí takú radosť ako predtým? Cítite sa zavalení povinnosťami a hoci využívate čas múdro, aj tak nestíhate? Strácate silu riešiť i každodenné úlohy rodinného života? Ak ste na všetky tri otázky odpovedali ÁNO, je, žiaľ, možné, že ste na ceste k vyhoreniu.

Ako hrdinsky čeliť rastúcim požiadavkám a nárokom v neustále sa zrýchľujúcom svete biznisu? Je možné zaradiť sa do kruhu “nevyhoriteľných”?

Pozývame vás na 1 - dňový rozvojový program s Mariánom Kolníkom a Denisou Zlevskou o tom, ako horieť, a nevyhorieť v rýchlom svete biznisu. Uskutoční sa vo štvrtok 6. 6. 2019 v Bratislave v priestoroch spoločenstva Martindom na Rožňavskej 17. Počet účastníkov je limitovaný na max 16.

Pôjde o naozaj exkluzívnu verziu semináru o vyhorení. Okrem kvalifikovaných prednášok budú súčasťou programu aj diskusie vedené koučingovým štýlom, individuálne koučingové rozhovory s rečníkmi, možnosť pristúpenia ku sviatosti zmierenia, čas na osobné stíšenie, modlitebná služba i hagioterapeutické a fyzioterapeutické cvičenia.

Podrobnejšie informácie, ako sa k nám môžete dostať, nájdete TU. Parkovanie je možné v našom dvore na vyhradených miestach. Tešíme sa na vás dňa 6. 6. 2019 v priestoroch spoločenstva Martindom na Rožňavskej 17 v Bratislave.

Na seminár sa môžete registrovať TU.

Nevyhoriteľní

Organizátor: Spoločenstvo pri Dóme sv. Martina, www

Akciu pridal/a: Bernadeta Zacherová, 20.5.2019 22:06

Komentáre



Pracujem ... Pracujem ...