Newsletter

Prihláste sa do newslettra vyveska.sk
a dostavajte aktuálne informácie emailom





Nebo na zemi 2024

Pobyt





Celoslovenské odprosovanie Boha za naše hriechy - za úspešné referendum

07.02.2015 0:00-22:00 Sobota

Miesto konania: Bratislava, Celé Slovensko

V dňoch 31. januára 2015 – 6.2 2015 o 17,00 hod. sa uskutoční celoslovenské odprosovanie Boha Otca Všemohúceho za hriechy naše a našich predkov.

Odporúča sa v noci zo 6.2. na 7.2.2015 uskutočniť v každej farnosti celonočnú adoráciu s odprosovaním – čas na odprosovanie si každý môže zvoliť individuálne.

Texty na odprosovanie si môžete stiahnuť tu na www.vyveska.sk - nie sú záväzné, každý môže použiť svoje texty alebo odprosovať vlastnými slovami.

Spojme sa všetci, každý vo svojej farnosti v modlitbe, chválach a velebení Boha a prosme Ho o milosrdenstvo a odpustenie, aby sa Boh zmiloval nad nami, našimi rodinami a deťmi a daroval nám úspešné referendum, aby prišlo k urnám viac ako 50% voličov a z nich viac ako 50% dalo „3xáno“.

 

Kniha proroka Jonáša – kapitola 3

Pán druhý raz prehovoril k Jonášovi takto: "Vstaň, choď do veľkého mesta Ninive a zvestuj mu zvesť, ktorú ti ja poviem!"

Jonáš vstal a šiel podľa Pánovho rozkazu do Ninive.

Ninive bolo veľké mesto pred Bohom, bolo treba tri dni, aby sa prešlo cezeň.

Jonáš začal vstupovať do mesta - prvý deň cesty - a volal:

"Ešte štyridsať dní a Ninive bude rozvrátené!"

Mužovia z Ninive uverili Bohu, vyhlásili pôst a obliekli sa do vrecovín od najväčších po najmenších.

Vec došla až k ninivskému kráľovi; i vstal zo svojho trónu, zhodil zo seba plášť, obliekol si vrecovinu a posadil sa do popola. A takto volal v Ninive:

"Nariadenie kráľa a jeho veľmožov je toto: Ľudia a zvieratá, statok a ovce nech nič neokúsia; nech sa nepasú a vodu nech nepijú! Ľudia i zvieratá nech sa poobliekajú do vrecovín, nech hlasno volajú k Bohu a nech sa každý odvráti od svojej zlej cesty a od násilia, ktoré má v rukách. Ktovie, azda sa Boh odvráti a zmiluje sa; odvráti sa od svojho hnevu a nezahynieme."

Boh videl ich skutky, že sa odvrátili od svojich zlých ciest, a Boh sa zmiloval a nepostihol ich nešťastím, ktorým ich zamýšľal postihnúť.

Celoslovenské odprosovanie Boha za naše hriechy - za úspešné referendum

Príloha: celoslovenske-odprosovanie-boha-za-nase-hriechy-za-uspesne-referendum.pdf (1,13 MB)

Akciu pridal/a: Dominika Dánová, 30.1.2015 15:43

Komentáre



Pracujem ... Pracujem ...