Newsletter

Prihláste sa do newslettra vyveska.sk
a dostavajte aktuálne informácie emailom





Nebo na zemi 2024

Pobyt





Active Garden 2013

05.09.2013 16:00 - 08.09.2013 16:30

Miesto konania: Bratislava, Medická záhrada

Zaži lásku ktorá nikdy nekončí!

To je názov zaujímavého štvordňového podujatia ktoré sa uskutoční od 5. do 8. septembra 2013 v Medickej záhrade v Bratislave.

Veríš na lásku na prvý pohľad?   túžiš skúsiť niečo čo si ešte nezažil?Chceš spoznať Boha osobnejšie? chceš zažiť niečo čo má šťavu?

príď si vychutnať zážitkový program ktorý bude každý deň od 15:00 do 19:00.  

Netradičné stánky, pútavo naaranžované prostredie, občerstvenie, pohodová atmosféra, príjemná hudba minulý rok denne prilákali stovky ľudí. Opäť budete mať príležitosť zúčastniť sa nášho zážitkového programu, alebo si len tak zastaviť v našej oddychovej zóne, kde budú k dispozícii pohodlné sedacie vaky a časopisy na čítanie. Na deti čakajú rôzne hry a mnoho zábavných a netradičných aktivít, ktoré pre ne pripravia naši vyškolení animátori. Nebude chýbať ani modelovanie nádob, skákací hrad a maľovanie.

Radi by sme ľudí povzbudili do toho, že sa oplatí veriť v lásku ktorá nikdy nekončí. Chceme byť blízko ľuďom a priniesť Boha na miesta kde by Ho možno nečakali. Tešíme sa na čas strávený v rozhovoroch na modlitbu za veci na ktorých vám záleží a na všetko čo má Boh prichystané pre každého z nás.


Vstup na podujatie je voľný a všetky aktivity sú zdarma. Organizátorom akcie je Spoločenstvo pri Dóme sv. Martina. Program je zameraný na osobný a duchovný rozvoj v zmysle morálnych a kresťanských hodnôt.

Ďalšie informácie je možné nájsť na webstránke www.martindom.sk a na Facebooku www.facebook.com/activegarden.martindom


 

Active Garden 2013

Organizátor: Spoločenstvo pri Dóme sv. Martina, www

Príloha: active-garden-2013.pdf (619,83 kB)

Akciu pridal/a: michalsvetkochannel ., 28.8.2013 11:39

Komentáre



Pracujem ... Pracujem ...