Newsletter

Prihláste sa do newslettra vyveska.sk
a dostavajte aktuálne informácie emailom





Nebo na zemi 2024

Pobyt





ADVENTNÉ TRHY 2018

10.12.2018 18:00 - 12.12.2018 23:30

Miesto konania: Bratislava, UPC, Mlynská dolina

Last Christmas, I gave you my heart… blíži sa skúškové, všetci sa učia na zápočty a ak je váš jediný kontakt s Vianocami púšťanie si pesničky od skupiny Wham!, je to dosť biedne. Ak si chcete oddýchnuť od školských povinností a trochu sa socializovať, máme vás návrh.

Na to, aby ste zažili pravú adventno-vianočnú atmosféru, nemusíte chodiť na Hviezdko ani na Hlavné námestie. Stačí prísť do UPeCe, kde sa 11.-12. decembra od 18,00 hod. do polnoci budú konať Adventné trhy! Môžete sa tešiť na nenapodobiteľnú atmosféru spojenú s vôňou cigánskej a vareného vína, program tvorený originálnymi hudobnými telesami a kopec iných vecí.

Vymeňte večeru v Eate či Venze za typické (pred)vianočné jedlá a podporte tak činnosť tímov pôsobiacich v UPeCe. Navyše ak ani menej než dva týždne pred Vianocami nebudete mať nakúpené všetky darčeky pre svojich blízkych, niečo z našej ponuky pre nich určite vyberiete.

 

A okrem toho všetkého je tento sviatočný čas ako stvorený na príjemné stretnutia so spolužiakmi či priateľmi, možno aj takými, ktorých ste dlho nevideli. Pri pohári horúceho punču či vína sa vám bude rozprávať príjemne, a navyše v teple Veľkej sály vám nezmrznú ruky ani uši :)

Viac už prezrádzať nebudeme – bude lepšie, ak prídete a zažijete to na vlastnej koži!
Garantujeme vám, že neodídete smutní ani hladní.

Vidíme sa!

ADVENTNÉ TRHY 2018

Organizátor: Univerzitné pastoračné centrum sv. Jozefa Freinademetza, 02 / 65 41 22 36, www

Akciu pridal/a: Bernadeta Zacherová, 4.12.2018 20:54

Komentáre



Pracujem ... Pracujem ...