Newsletter

Prihláste sa do newslettra vyveska.sk
a dostavajte aktuálne informácie emailom





Pobyt

Kana

Myrna Nazzour 2024





Bodka za prázdninami 2015

31.08.2015 9:00-16:00 Pondelok

Miesto konania: Levoča, Mariánska hora

Posledný augustový deň, v pondelok, sa na Mariánskej hore v Levoči uskutoční Bodka za prázdninami 2015. Stretnutie chlapcov zo saleziánskych stredísk nad desať rokov už tradične organizujú saleziánski novici. Tohtoročná Bodka sa bude niesť v duchu osláv dvoch jubileí. Prvým je 200. výročie narodenia dona Bosca a druhým tridsiate výročie samotného podujatia.
 
Heslom Bodky 2015 bude "POĎME NA TO!". Týmito slovami, ktoré adresoval don Bosco Pane Márii v istej situácii, chcú organizátori vyjadriť, že aj po dvesto rokoch s donom Boscom je tu chuť ďalej pracovať na šírení dobra a viery medzi mladými i v spoločnosti. Novici chcú spolu s chlapcami oživiť svoje nadšenie a zaviazať sa do budúcnosti - ísť ďalej s donom Boscom a Pannou Máriou.

Po registrácii o 9:00 čaká účastníkov o 9:30 tzv. Grammy Bodkár – programový vstup zložený zo scénok, ktoré si pripravia chlapci z jednotlivých stredísk na tému Bodky. Hodnotí sa myšlienka, kreativita a tiež prevedenie scénky. Víťaz získa putovnú cenu Grammy Bodkár. Počas dňa budú chlapci môcť pristúpiť k sviatosti zmierenia, čakajú na nich rôzne hry a workshopy a samozrejme nebude chýbať svätá omša. Tohtoročnej Bodky sa zúčastní aj samotný otec provinciál.

Bodka za prázdninami 2015

Akciu pridal/a: Pavol Hudák, 25.8.2015 11:19

Komentáre



Pracujem ... Pracujem ...