Newsletter

Prihláste sa do newslettra vyveska.sk
a dostavajte aktuálne informácie emailom





Pobyt

Kana

Myrna Nazzour 2024





Dni dobrovoľníctva 2014

26.09.2014 0:00 - 27.09.2014 23:50

Miesto konania: Slovensko, Slovensko, Slovensko,

A je to opäť tu. Dni dobrovoľníctva 2014. Ani sa nám nechce veriť, že už po šiestykrát usporadúvame toto podujatie, ktorého cieľom je vytvoriť priestor na prvý kontakt medzi organizáciami tretieho sektora a ľuďmi, ktorí majú záujem o dobrovoľníctvo len ešte nemali príležitosť si ho reálne vyskúšať. Dní dobrovoľníctva sa každoročne zúčastňujú aj mnohí dlhoroční dobrovoľníci, ktorí sú neraz motivátormi či podporou pre tých, ktorí s dobrovoľníctvom len začínajú. Našou víziou je, aby sme aj prostredníctvom týchto dvoch dní dokázali podporiť vzájomné vzťahy medzi organizáciami a dobrovoľníkmi, ktoré v konečnej miere vedú k dlhodobým dobrovoľníckym vzťahom. Veríme, že už viete, čo budete robiť v dňoch 26.9. a 27.9. 2014

Ako však tieto Dni dobrovoľníctva 2014 budú prebiehať?

Ak chcete zapojiť do podujatia svoju organizáciu je práve najvyšší čas, aby ste napísali na mail kontakt@dobrovolnictvo.sk a povedali nám v ktoré dni sa chcete zapojiť a tiež akú aktivitu ste si pripravili pre dobrovoľníkov. Aktivity môžu byť skutočne veľmi rôznorodé, či už necháte dobrovoľníkov nazrieť za dvere svojej organizácie pri umývaní okien, čistení priestorov, alebo budete v exteriéri či predstavíte Vašu organizáciu a možnosti pre dobrovoľníkov. Víziou Dní dobrovoľníctva je otvoriť dvere dobrovoľníkom do organizácie, aby tak už nič nebránilo v ceste k budovaniu dlhodobých vzťahov medzi organizáciou a dobrovoľníkmi.

Ako dobrovoľník sa máš zase na čo tešiť :) V polke augusta začneme so zverejňovaním dobrovoľníckych ponúk, z ktorých si budeš môcť naozaj vybrať tú svoju a zapojiť sa do nej. Aby organizácie vedeli o približnom záujme o ich aktivity, bude potrebné, aby si sa registroval na www.dobrovolnictvo.sk ako dobrovoľník a následne sa takto prihlási na ponuku či ponuky, ktoré ťa zaujali. Dní dobrovoľníctva sa môžeš zúčastniť tak ako v piatok, aj v sobotu.

Ak sa chcete zúčastniť na Dňoch dobrovoľníctva 2014 spolu so svojimi kolegami a stráviť tak pracovný deň dobrovoľníckou činnosťou, dajte nám o tom tak isto vedieť na kontakt@dobrovolnictvo.sk a my Vám nájdeme ponuku, ktorá bude spĺňať Vaše požiadavky.

Na Dni dobrovoľníctva sa nemusíte nijak špeciálne pripravovať. Stačí, že si vyberiete organizáciu a prídete vo vybraný deň a hodinu na konkrétne miesto a venujete kúsok seba nezištnej pomoci iným.

Dni dobrovoľníctva 2014

Akciu pridal/a: Pavol Hudák, 22.8.2014 19:13

Komentáre



Pracujem ... Pracujem ...