Newsletter

Prihláste sa do newslettra vyveska.sk
a dostavajte aktuálne informácie emailom





Nebo na zemi 2024

Pobyt





Katolícka pútnická konferencia Nové svitanie 2014

28.06.2014 16:00 - 02.07.2014 16:30

Miesto konania: Trenčín, Skalka pri Trenčíne

Po minuloročnom požehnanom prvom ročníku katolíckej pútnickej konferencie Nové svitanie pozývame tento rok opäť všetkých na Skalku pri Trenčíne. V dňoch 28.6. - 2.7.2014 sa zídeme s túžbou aspoň na niekoľko dní vytvoriť spoločenstvo, v ktorom by bolo miesto pre ľudí každého veku, pre deti, mladých aj starších, a v ktorom by sme spolu ako veľká rodina mohli zakúsiť niekedy zabúdané bohatstvá katolíckej viery. Témou pre tento rok je Ježišov výrok „...o čo skôr dá nebeský Otec Ducha Svätého tým, čo ho prosia!” Lk 11,13 Zakladateľ hnutia New Dawn (Nové svitanie) Myles Dempsey povedal:
„Chcem, aby sa krása Cirkvi ukázala v celej svojej nádhere. Cirkev žiariaca vo svojej sláve a oslavovaná vo všetkých jej aspektoch - charizmatickom, liturgickom, Mariánskom, Eucharistickom, sviatostnom, mystickom - a aby sa toho zúčastňovala celá rodina."
Z tohto dôvodu pripravujeme rôznorodý a pestrý duchovný program, v ktorom si každý "príde na svoje". Pre deti (5-12 rokov) bude zabezpečený paralelný program, aby sme umožnili účasť aj rodinám. Špeciálny, trochu dobrodružný program bude zas určený pre mládežníkov (13-17 rokov). Každý deň bude svätá omša, prednášky kvalitných kazateľov, modlitby chvál. Večer nás čaká Taizé, modlitba za uzdravenie, Eucharistické adorácie a nebude chýbať ani možnosť sv. spovede či rozhovoru s kňazom. Veľmi sa tešíme, že tento prijal naše pozvanie aj John Vaughan Neil, ktorý je zakladateľom seminára "Život v Duchu Svätom" (Life in the Spirit) a taktiež je autorom knihy "Praktický sprievodca darom jazykov " (A Practical Guide to the Gift of Tongues). Nielen na tieto témy bude mať pripravené prednášky a workshopy, ale túži nás povzbudiť aj na tému "Praktické aspekty nášho povolania do evanjelizácie".

Bližšie informácie o ďalších hosťoch konferencie a registrácii sú dostupné na stránke www.novesvitanie.sk.

Katolícka pútnická konferencia Nové svitanie 2014

Príloha: katolicka-putnicka-konferencia-nove-svitanie-2014.pdf (935,68 kB)

Akciu pridal/a: Tomas Kuzar, 22.5.2014 23:40

Komentáre



Pracujem ... Pracujem ...