Newsletter

Prihláste sa do newslettra vyveska.sk
a dostavajte aktuálne informácie emailom





Nebo na zemi 2024

Pobyt





Milujem svoje mesto 2017

06.10.2017 14:00 - 07.10.2017 16:00

Miesto konania: Bratislava,, Bratislava, rôzne

MILUJEM SVOJE MESTO | 6. - 7. 10. 2017 | Bratislava
Festival priateľstva a dobrovoľníckej pomoci.
Pridajte sa k nám!

6. - 7. októbra 2017 majú Bratislavčania možnosť urobiť niečo pre svoje okolie, pre svoje mesto. Len tak. Z lásky. O láske sa veľa hovorí, skúsme ju však tento víkend prakticky prejaviť. Pomôcť tým, ktorí pomoc potrebujú, či urobiť niečo pre druhých, aby sme im urobili radosť, či aspoň vylúdili úsmev na tvári. Vystúpme z anonymity mestskej metropoly a svojím malým dielom prispejme k vytvoreniu atmosféry lásky a vzájomnej pomoci jej obyvateľov. Toto je cieľom festivalu Milujem svoje mesto, do ktorého sa v minulých rokoch zapojily tisícky dobrovoľníkov. Ich túžbou bolo vytvoriť z Bratislavy mesto priateľstva, mesto, kde si ľudia pomáhajú a zaujímajú sa o seba. V súčinnosti s jednotlivými mestskými časťami dobrovoľnícky maľovali lavičky, zábradlia, revitalizovali a čistili parky, námestia, pešie zóny, či areály lesoparku a jazera Kuchajda. Pomoc poskytovali aj detskému domovu Studienka, na viacerých miestach sa distribuovala strava a ošatenie ľuďom bez domova, realizovali sa návštevy núdznych a opustených ľudí. Do pomoci sa okrem jednotlivcov zapojili rôzne kresťanské komunity, občianske združenia a niektoré firmy.

Tento rok sa pripravuje opäť zaujímavý program a k myšlienke festivalu sa znovu pridávajú viaceré mestské časti. Príďte aj vy a spoločne skrášlime toto miesto! Každý záujemca - dobrovoľník musí byť vopred zaregistrovaný na web stránke: www.milujemsvojemesto.sk.


Kampaň MILUJEM SVOJE MESTO realizujú dobrovoľníci, cirkevné spoločenstvá, občianske združenia, organizácie, firmy v spolupráci s Hlavným mestom SR Bratislavou a viacerými mestskými časťami.

Milujem svoje mesto 2017

Organizátor: Kresťania v meste, www

Akciu pridal/a: David Kostlán, 16.8.2017 11:00

Komentáre



Pracujem ... Pracujem ...