Newsletter

Prihláste sa do newslettra vyveska.sk
a dostavajte aktuálne informácie emailom





Pobyt

Kana

Myrna Nazzour 2024





Minikonferencia Nové svitanie 2019

13.07.2019 9:00-20:30 Sobota

Miesto konania: Skalka pri Trenčíne, Skalka nad Váhom, pútnický kostol na Malej Skalke

Konferencia Nové svitanie sa tento rok z dôvodu výstavby cyklotrasy nebude môcť uskutočniť, ale radi by sme vás pozvali aspoň na jednodňové stretnutie na Malej Skalke (pútnický kostol), ktoré sa uskutoční 13. júla 2019. Témou bude "Oslavujte Pána a vzývajte jeho meno, rozhlasujte jeho skutky medzi národmi." (Ž 105,1).

Program stretnutia si môžete pozrieť tu: https://novesvitanie.sk/program/. Spomedzi viacerých vzácnych hostí spomenieme aspoň sestru Veroniku Barátovú s Komunitou Blahoslavenstiev a Garyho Stephensa, nástupcu zosnulého zakladateľa Nového svitania Mylesa Dempseyho. Gary Stephens sa tento rok rozhodol osobne navštíviť a povzbudiť všetky konferencie Nové svitanie po celom svete. Okrem svätej omše, prednášok a chvál bude počas celého popoludnia možnosť pristúpiť k sviatosti zmierenia a k dispozícii bude aj služba modlitby príhovoru.

Nie je potrebná žiadna registrácia a vstup je voľný. Detský ani mládežnícky program nezabezpečujeme, taktiež stravu si zabezpečuje každý sám. Pitná voda a toalety budú dostupné. Informácie o parkovaní upresníme tesne pred akciou. Stanovanie na mieste nebude možné.

Všetkých pozývame k duchovnej príprave. Je to síce len jeden deň, ale jeden deň v Jeho nádvoriach je lepší ako inde tisíce! :) (Ž 84,11). Zjednoťme sa preto v modlitbe, aby tam Pán mohol mocne konať a aby rozpálil srdcia svojich učeníkov.

Minikonferencia Nové svitanie 2019

Akciu pridal/a: Matej Melo, 7.7.2019 22:40

Komentáre



Pracujem ... Pracujem ...