Newsletter

Prihláste sa do newslettra vyveska.sk
a dostavajte aktuálne informácie emailom





Nebo na zemi 2024

Pobyt





Österforum Altötting 2018

29.03.2018 18:00 - 02.04.2018 12:00

Miesto konania: Nemecko, Altötting

Jeden muž povedal: “Neuverím, pokiaľ neuvidím.”

Na to aby ste videli veci, ktoré ste ešte nevideli, musíte vyskúšať veci, ktoré ste ešte nevyskúšali. Videli ste už, aby sa zišlo viac ako 500 mladých ľudí z celého sveta, aby oslávili Veľkú noc? Nenechajte si ujsť svoju šancu a príďte na Osterforum Altötting 2018 zažiť Veľkú noc ako nikde inde…

Komunita
Nemusíš býť sám. Stretni ľudí ako si ty, s ktorými zažiješ super zábavu a taktiež môžeš s nimi zdieľať svoje radosti a trápenia, ktoré si zo sebou nosíš. Nemusíš sa báť ak rozmýšlaš nad tým či prísť po prvý raz. Stretneš veľa zábavných ľudí.

Liturgia
Miesto, kde sa ludské a božské stretáva.Otvára nás k tomu, aby sme zažili hlbšiu radosť akú poznáme z našich každodenných životov. Príď a uvidíš to na vlastné oči.

Hudba
Hudba hovorí silné posolstvá, keď už nevieme, ako máme vyjadriť samého seba. Nechajte sa nosiť hudbou, ktorá spája liturgiu tak dobre, ako aj tiché modlitby v našich srdciach.

Párty 
Veľká noc je azda najváčšia slávnosť v cirkevnom roku a to je dôvod prečo ju chceme osláviť touto cestou. Buďte pripravení na naozaj skvelé živé skupiny, radostnú chválu, bláznivé tancovanie a vážne málo spánku.

Kto sme?
Sme skupina mladých ľudí z Komunity Emanuel, ktorí veria, že Ježis má špeciálny zámer s ich životmi. Spolu s ESM (Emanuel school of mission) a dobrovoľníkmi organizujeme Osterforum, na ktorom skutočne môžete zažiť radosť z viery.

Ako sa prihlásiť?
Ako slovenská skupina chceme ísť spolu, a preto neváhaj a vyplň prihlášku na webe https://www.emanuel.sk/agenda/velka-noc-v-altottingu/. Prihlasovanie je do 15.3.2018.
Pokiaľ by si potreboval viac informácii alebo mal nejaké otázky, neboj sa napísať na mail altotting@emanuel.sk . Pozri aj oficiálnu stránku www.emmanuel-ostertage.de


Ako je to s vekom?
Vek viacmenej nie je obmezený. Pokiaľ máš pod 18, nemaj obavy, zoberieme ťa so sebou. Stačí keď rodičia vyplnia “Teilnahmeerklärung”, čo je informovaný súhlas zákonného zástupcu, len v super Nemčine. Tlačivo ti pošleme.

Österforum Altötting 2018

Organizátor: Komunita Emanuel, www

Príloha: osterforum-altotting-2018.pdf (278,36 kB)

Akciu pridal/a: Komunita Emanuel, 24.2.2018 18:49

Komentáre



Pracujem ... Pracujem ...