Newsletter

Prihláste sa do newslettra vyveska.sk
a dostavajte aktuálne informácie emailom





Pobyt

Kana

Myrna Nazzour 2024





Rím - Assisi 7.6. – 11.6.2015

07.06.2015 0:00 - 11.06.2015 0:00

Miesto konania: Rím, Taliansko

Doprava: luxusným klimatizovaným autobusom

Termín: 7.6. – 11.6.2015
Sprevádza: upresníme

Rím – Večné mesto je srdcom kresťanstva. Takmer počas celých dejín Cirkvi je tu sídlo Kristovho námestníka – Svätého Otca. Putujme do Ríma, aby sme zachytili pulz Cirkvi – všetko obnoviť v Kristovi. Pozývame na púť všetkých ľudí dobrej vôle, aby sa na svätých miestach a pri osobnom stretnutí so Svätým Otcom posilnili milosťou Ducha Svätého a stávali sa uvedomelejšími kresťanmi.

Rím – mesto, kde zomrel sv. Peter, to je mesto, ktoré dýcha históriou, umeleckými, monumentálnymi skvostami a rôznymi jedinečnými pamiatkami, pre kresťanov posvätné miesto. Pútnické zájazdy do Večného mesta sú pre účastníkov zájazdov nezabudnuteľnými zážitkami. Sú to cesty za jedinečnými pamiatkami a históriou, cesty vďaky za Svätým Otcom a za duchovnou obnovou našej viery. Vrcholom programu je audiencia u Svätého Otca.

Viac informácií, ďalšie termíny a možnosť prihlásenia: Miriam Kuzárová, miriam@aletea.sk, 0903 533 584.

Cena: 220 EUR

Rím - Assisi

V cene je zarátané:

  • doprava zahraničným klimatizovaným autobusom
  • 2x ubytovanie s raňajkami v širšom centre Ríma
  • sprievodca zájazdu
  • Možnosť dokúpenia večere + 13 EUR

V cene nie je zarátané:

  • pri záujme rezervovať si konkrétne miesto v autobuse 30,-Euro
  • komplexné cestovné poistenie, ktoré zahrňuje poistenie liečebných nákladov, úrazové poistenie, poistenie batožiny, zodpovednosti za škody, predčasného návratu a stornopoplatku. Allianz - 1,65 EUR/deň

RÁMCOVÝ PROGRAM PÚTNICKÉHO ZÁJAZDU:

Rím - Assisi

1.deň:
odchod v popoludňajších hodinách z Bratislavy non stop jazdou cez Rakúsko do Talianska s krátkymi občerstvovacími zastávkami.

2.deň:
ráno príchod do Assisi, prehliadka baziliky sv. Františka /r.1228/, katedrály sv. Rufina /r.1000/, kde bol sv. František krstený /r.1181/, baziliky sv. Kláry z r.1257 s jej hrobom a krížom, z ktorého Pán Ježiš prehovoril ku sv. Františkovi : "Choď a oprav môj dom". Prehliadka pokračuje návštevou kostola sv. Petra a bazilikou Santa Maria degli Angeli /od r.1211 miesto modlitby/, kde sv. František zomrel v noci z 3. na 4. októbra 1226. Odchod do Ríma, ubytovanie a nocľah.

3.deň:

po raňajkách pokračovanie programu v Ríme, prehliadka mesta, bazilika Sv. Pavla za hradbami, bazilika Sv. Jána v Lateráne /rímska katedrála - matka chrámov/, Sväté schody, ktoré sa nachádzajú v budove Scala Santa, bazilika Santa Maria Maggiore, bazilika Sv. Klementa, kde sa nachádza hrob a pozostatky sv. Cyrila, kde pápež Hadrian II. schválil staroslovienčinu za bohoslužobný jazyk. Prehliadka baziliky sv. Petra v okovách, kde sa nachádzajú okovy, ktorými bol sv. Peter zviazaný počas väznenia v Ríme. Prehliadka Kolosea, Rímskeho fóra, Fóra Trajana a Kapitolu. Nocľah.

4.deň:

raňajky, stretnutie na Svätopeterskom námestí s predpoludňajšou audienciou u Sv. Otca vo Vatikáne spojená s jeho požehnaním. Popoludní prehliadka baziliky Sv. Petra vo Vatikáne, fakultatívna návšteva Vatikánskych múzeí so Sixtínskou kaplnkou /vstup do múzeí nie je v cene, vstupné 14,-Eur/. Pešia prehliadka významných rímskych námestí a fontán.  Večer odchod nočnou jazdou cez Rakúsko na Slovensko.

 

5.deň:
predpokladaný príchod do Bratislavy je v poludňajších hodinách.

* Sprievodca zájazdu si vyhradzuje zmeny programu podľa situácie v Ríme.

 

Zájazd organizuje CK AWERTOUR, špecialista na pútnické zájazdy.

Kontakt na predajcu: Miriam Kuzárová, miriam@aletea.sk, 0903 533 584.

 

Rím - Assisi 7.6. – 11.6.2015

Akciu pridal/a: Vyveska FB, 2.4.2015 16:04

Komentáre



Pracujem ... Pracujem ...