Newsletter

Prihláste sa do newslettra vyveska.sk
a dostavajte aktuálne informácie emailom





Pobyt

Kana

Myrna Nazzour 2024





Svätá Zem 6.10. - 13.10.2015

06.10.2015 0:00 - 13.10.2015 0:00

Miesto konania: Jeruzalem, Izrael

Doprava: letecky​, autobusová doprava na letisko po trase Námestovo - Žilina - Trenčín - Bratislava - letisko a späť

20.5. – 27.5.2015 - práve v predaji
Sprevádza PaedDr.Michal Pitoniak

 

Svätá Zem, je krajinou, kde Boh mimoriadne oslovil celé ľudstvo v záujme jeho harmonického duchovného vývoja. Tu vznikli biblické dejiny Starého a Nového zákona, ktoré podnietili rozvoj novej civilizácie na všetkých kontinentoch. Tu je kolíska troch svetových náboženstiev – židovstva, kresťanstva a islámu. Navštíviť a poznávať miesta Svätej zeme je určite neopakovateľný a hlboký zážitok a stáva sa nábožensko-duchovným bohatsvom na celý život.

Cena: 670 EUR

V cene je zarátané:

  • letenka, letiskové a palivové príplatky
  • 7x ubytovanie s polpenziou v 2 – 3 lôžkových izbách so soc. zariadením
  • doprava vo Svätej zemi klimatizovaným autobusom
  • odborný sprievodca – kňaz
  • poskytujeme autobusovú dopravu na letisko a späť - ZDARMA

V cene nie je zarátané:

  • obslužné a vstupy podľa programu, taxík na Horu Tábor, čo predstavuje sumu 70,- USD /platí sa priamo sprievodcovi vo Sv.Zemi/
  • komplexné cestovné poistenie 18 Euro (2,25 Eur/1 deň)

Upozornenie!
Ceny sú kalkulované pri kurze 1 EUR = 1,4 USD. Pri pohybe kurzu o 5% si vyhradzuje cestovná kancelária právo na úpravu ceny. Platnosť cestovného pasu musí byť ešte 6 mesiacov po návrate.

 

Viac informácií, ďalšie termíny a možnosť prihlásenia: Miriam Kuzárová, miriam@aletea.sk, 0903 533 584.


RÁMCOVÝ PROGRAM PÚTNICKÉHO ZÁJAZDU:

1.deň:
stretnutie na letisku s nasledným odletom do Tel Avivu . Transfer autobusom do Betlehema, večera a nocľah.

2.deň:
po raňajkách prehliadka Betlehema - bazilika Narodenia Ježiša Krista, Pole pastierov, jaskyňa Mlieka. Popoludní návšteva Ain Karem, návšteva miesta narodenia Jána Krstiteľa a miesta Navštívenia Panny Márie u Alžbety. Večera a nocľah v Betleheme.

3.deň:
po raňajkách odchod ku Genezaretskému jazeru: hora Blahoslavenstiev, Kafarnaum - dom sv. Petra, Tabgha - miesto zázračného rozmnoženia chlebov a rýb, miesto Primátu sv. Petra. Pri jazere možnosť zakúpenia obedu tradičnej ryby sv. Petra. Návšteva Jardenitu /rieka Jordán/ - obnovenie krstných sľubov miesta prvého zázraku v Káne Galilejskej, kde si manželia môžu obnoviť manželské sľuby. Večera a nocľah v Nazarete / Tiberias /.

4.deň: 
po raňajkách prehliadka Nazareta - baziliky Zvestovania, Kostola sv. Jozefa. Popoludní výstup taxíkom na horu Tábor, prehliadka kostola Premenenia Pána. Odchod do Haify, návšteva kláštora Stella Maris. Pokračovanie v ceste do Betlehema. Večera a nocľah v Betleheme.

5.deň:
po raňajkách odchod autokarom do Jeruzalema. Prehliadka mesta - Betfage, návšteva Olivovej hory - prehliadka kostola Pater Noster - Otčenáš, návšteva Dominus Flevit, miesta, kde Pán Ježiš plakal nad Jeruzalemom. Prehliadka Getsemanskej záhrady, baziliky Agónie /smrteľného zápasu Pána Ježiša/, kostola Hrobu Panny Márie. Prechod k Múru nárekov, kostol Galicantu, Hora Sion – Večeradlo a bazilika Usnutia Panny Márie. Večera a nocľah v Betleheme.

6.deň:
po raňajkách prehliadka Betánie - Lazarov hrob. Prechod Júdskou púšťou, návšteva Jericha, Mŕtveho mora s možnosťou kúpania. Popoludní fakultatívny výlet na Massadu a do Qumránu. Večera a nocľah v Betleheme.

7.deň:
po raňajkách odchod autokarom do Jeruzalema, prehliadka Starého mesta. Krížová cesta - Via Dolorosa, bazilika Božieho hrobu na Kalvárii - Golgote. Večera a nocľah v Betleheme.

8.deň:
odchod autokarom do Tel Avivu s následným odletom.

* Duchovný program je spojený s každodennou svätou omšou.
* Sprievodca si vyhradzuje právo zmeny programu.

 

Zájazd organizuje CK AWERTOUR, špecialista na pútnické zájazdy.

Kontakt na predajcu: Miriam Kuzárová, miriam@aletea.sk, 0903 533 584.

 

Svätá Zem 6.10. - 13.10.2015

Akciu pridal/a: Miriam Kuzárová, 22.5.2015 14:59

Komentáre



Pracujem ... Pracujem ...