Newsletter

Prihláste sa do newslettra vyveska.sk
a dostavajte aktuálne informácie emailom





Nebo na zemi 2024

Pobyt





Svätá Zem po druhé 24.9. – 1.10.2015

24.09.2015 0:00 - 01.10.2015 0:00

Miesto konania: Jeruzalem, Izrael

Doprava: letecky​

6.5. – 13.5.2015 - práve v predaji
sprevádza PaeDdr. Martin Mojžiš

Svätá Zem, je krajinou, kde Boh mimoriadne oslovil celé ľudstvo v záujme jeho harmonického duchovného vývoja. Tu vznikli biblické dejiny Starého a Nového zákona, ktoré podnietili rozvoj novej civilizácie na všetkých kontinentoch. Tu je kolíska troch svetových náboženstiev – židovstva, kresťanstva a islámu. Navštíviť a poznávať miesta Svätej zeme je určite neopakovateľný a hlboký zážitok a stáva sa nábožensko-duchovným bohatsvom na celý život.

Cena: 690 EUR

V cene je zarátané:

  • letenka, letiskové a palivové príplatky
  • 7x ubytovanie s polpenziou v 2 – 3 lôžkových izbách so soc. zariadením
  • 1x obed
  • doprava vo Svätej zemi klimatizovaným autobusom
  • odborný sprievodca – kňaz
  • z Bratislavy autobusová doprava na letisko a späť
  • pri kolektívoch nad 40 účastníkov poskytujeme autobusovú dopravu na letisko a späť - ZDARMA

V cene nie je zarátané:

  • obslužné a vstupy podľa programu 120,- USD /platí sa priamo sprievodcovi vo Sv.zemi/
  • komplexné cestovné poistenie 18 Euro (2,25 Eur/1 deň)

Upozornenie!
Ceny sú kalkulované pri kurze 1 EUR = 1,4 USD. Pri pohybe kurzu o 5% si vyhradzuje cestovná kancelária právo na úpravu ceny. Platnosť cestovného pasu musí byť ešte 6 mesiacov po návrate.

 

Viac informácií, ďalšie termíny a možnosť prihlásenia: Miriam Kuzárová, miriam@aletea.sk, 0903 533 584.


RÁMCOVÝ PROGRAM PÚTNICKÉHO ZÁJAZDU:

1.deň:
ráno odchod autobusom z Bratislavy na letisko. Následný odlet do Tel Avivu. Odchod do Betlehema, ubytovanie, večera a nocľah.

2.deň:
raňajky, prehliadka Betlehema – Herodion, Mamre, Šalamúnove rybníky, bazilika Narodenia Ježiša Krista. Večera a nocľah v Betleheme.

3.deň:
po raňajkách odchod autokarom do Jeruzalema. Prehliadka mesta - Betfage, návšteva Olivovej hory - prehliadka kostola Pater Noster - Otčenáš, návšteva Dominus Flevit, miesta, kde Pán Ježiš plakal nad Jeruzalemom. Prehliadka Getsemanskej záhrady, baziliky Agónie /smrteľného zápasu Pána Ježiša/, kostola Hrobu Panny Márie. Návšteva Hory Sion – Večeradla a baziliky Usnutia Panny Márie. Večera a nocľah.

4.deň:
po raňajkách v skorých ranných hodinách odchod autobusom ku Genezaretskému jazeru. Cestou zastávka v Sicheme – Jakubova studňa. Odchod do Jenin – miesta zázraku uzdravenia malomocných, Naim – vzkriesenie syna vdovy. Návšteva Nazareta – bazilika Zvestovania, kostol Sv.rodiny. Večera a nocľah.

5.deň:
po raňajkách od Banyas – Cezarei Filipovej k prameňu rieky Jordán, miesta Primátu sv.Petra. Cestou späť zastávka v Akko – križiacka pevnosť, zastávka v Cézarei prímorskej /pri akvadukte z rímskych čias/. Pokračovanie do Betlehema, ubytovanie, večera a nocľah.

6.deň:
po raňajkách odchod k Mŕtvemu moru, fakultatívna návšteva Kumránu a Massady /cena fakultatívneho výletu je podľa kurzu asi 35,-Usd/. Prehliadka vodopádov v Nahal David pri En Gedi. Večera a nocľah v Betleheme.

7.deň:
po raňajkách odchod autokarom Jeruzalema - prehliadka Starého mesta. Krížová cesta - Via Dolorosa, bazilika Božieho hrobu na Kalvárii - Golgote. Návšteva Múru Nárekov. Prehliadka Moderného Jeruzalema /vstupné do múzeí nie je v cene/. Večera a nocľah v Betleheme.

8.deň:
po raňajkách cestou do Tel Avivu návšteve Emauz, Jafy, Tel Avivu. Príchod na letisko a následný. Po prílete odchod autobusom do Bratislavy.

* Duchovný program je spojený s každodennou svätou omšou.
* Sprievodca si vyhradzuje právo zmeny programu.

 

Zájazd organizuje CK AWERTOUR, špecialista na pútnické zájazdy.

Kontakt na predajcu: Miriam Kuzárová, miriam@aletea.sk, 0903 533 584.

 

Svätá Zem po druhé 24.9. – 1.10.2015

Akciu pridal/a: Miriam Kuzárová, 22.5.2015 14:49

Komentáre



Pracujem ... Pracujem ...