Newsletter

Prihláste sa do newslettra vyveska.sk
a dostavajte aktuálne informácie emailom





Pobyt

Kana

Nebo na zemi 2024





Ranný chlapský pôstny powertraining

16.03.2023 6:00-7:00 Štvrtok

Miesto konania: Bratislava, Kalvária, Bratislava, Za sokolovňou

Roveri skautského zboru Silvestra Krčméryho v Bratislave organizujú 9.ročník Ranného chlapského pôstneho powertrainingu.

Na podujatie, ktoré posilní v pôste telo aj ducha pozývajú nielen skautov, ale aj mužov z bratislavských farností a spoločenstiev vrátane mužov zapojených do programu Exodus 90.  Tento rok podujatie svojou účasťou podporí aj novovymenovaný pomocný biskup bratislavskej eparchie vladyka Milan Lach SJ, bývalý národný duchovný asistent Federácie skautov Európy na Slovensku.

Podujatie, ktorého pevnou súčasťou je krížová cesta a po nej skautská rozcvička začína o 6.00 hod ráno pod bratislavskou Kalváriou na ulici Za sokolovňou. Plánovaný koniec je o 7.00 hod.

Podujatie sa uskutoční každý pôstny štvrtok za akéhokoľvek počasia a vyvrcholí na Zelený štvrtok.  Organizátori odporúčajú účastníkom obliecť si zimné oblečenie a obuť si pevnú obuv do terénu. Aktuálne informácie k podujatiu je možné nájsť na stránke Pôstny ranný powertraining na sociálnej sieti alebo na kontaktoch uvedených na sprievodnom plagáte.

Ranný chlapský pôstny powertraining

Akciu pridal/a: Adam Zilinek, 14.3.2023 22:42

Komentáre



Pracujem ... Pracujem ...