Newsletter

Prihláste sa do newslettra vyveska.sk
a dostavajte aktuálne informácie emailom





Nebo na zemi 2024

Pobyt





Koučing ako špecifická metóda sprevádzania mladých

13.11.2019 16:00 - 14.03.2020 15:30

Miesto konania: Trstená, Ústie nad Priehradou, OCM

"Tento program bol pre mňa život meniaci. Koučing je téma v ktorej chcem rásť a posúvať sa. Veľmi ma tento program obohatil. Naučil som sa oveľa efektívnejšie komunikovať, správne sa pýtať, viesť rozhovor. Načrel som hlboko do svojho vnútra pri koučingoch ktoré som absolvoval. Je veľmi vidieť skúsenosti lektora v práci s mládežou a preto aj celý proces učenia sa prebiehal veľmi efektívne. Program bol skvelo energeticky vyvážený, učili sme sa cez rôzne učebné štýly a Tomáš bol ochotný zdielať svoje osobné skúsenosti a naozaj sa nám ,,rozdal." Aj toto je jedna z reakcií účastníkov nášho Koučingu.

Koučing je metóda, vďaka ktorej môžeš dať, ale aj dostať naozaj veľa...

Prejaviť úprimný záujem o človeka, dávať mu priestor aby sa naučil nachádzať odpovede na svoje otázky a preberať zodpovednosť za svoje rozhodnutia. O tomto je koučovací prístup v práci s mládežou.

Týmto programom získaš ideálnu metódu pre sprevádzanie mladých, ktorí chcú na sebe pracovať a nevyžadujú už tak dôsledné sprevádzanie, ale skôr podporu pre svoj osobný sebarozvoj. Veľmi prakticky rozvíja možnosti a kompetencie pracovníkov s mládežou a mládežníckych vedúcich, aby boli schopní individuálne koučovať mladých ľudí a podporovali ich v osobnom sebarozvoji. Je určený pre všetkých, ktorí chcú rozvíjať potenciál mladých, viesť ich k osobnostnému rastu, podporovať v aktívnom prístupe k životu a k hľadaniu vlastných riešení.

Koučing ako špecifická metóda sprevádzania mladých

Organizátor: V.I.A.C. - Inštitút pre podporu a rozvoj mládeže, www

Akciu pridal/a: Bernadeta Zacherová, 8.10.2019 21:05

Komentáre



Pracujem ... Pracujem ...