Newsletter

Prihláste sa do newslettra vyveska.sk
a dostavajte aktuálne informácie emailom





Nebo na zemi 2024

Pobyt





kurz Paschálnej večere

24.01.2020 10:00-16:00 Piatok

Miesto konania: Levice, Sama Chalupku 7

V našej kultúre ešte pretrvávajú kresťanské sviatky, no ich význam je do veľkej miery zastretý marketingom. Ešte vždy sa však dajú využiť na pripomenutie ich kresťanského významu a posolstva. Jedným z nich je aj Veľká Noc. Ak rozmýšľate nad tým, ako ponúknuť ľuďom vo Vašom okolí netradičný, zážitkový pohľad na udalosti a význam tohto sviatku, náš kurz môže byť pre Vás zaujímavý.

Kurz sa uskutoční dňa 24. januára 2020 v Leviciach.
Začiatok kurzu je plánovaný na 10.00 a skončí najneskôr o 16.00. Účastnícky poplatok: 15€/osoba. Kurz pozostáva z teoretickej a praktickej časti. Náš lektor vás prevedie komplexnou prípravou Paschálnej večere (rituály & symboly a ich význam, príhovor tiahnuci sa celou večerou, vysvetlenie udalostí v dejinách Izraela a ich prepojenie s Ježišovým poslaním, úprava miestnosti, prestieranie stola, pohľad do kuchyne a recepty, atď.).

Srdečne Vás na kurz pozývame. 
Možno objavíte ďalší misijný nástroj pre Vaše spoločenstvo.

Hoci sa teraz blížia Vianočné sviatky, plánovaný termín kurzu zabezpečuje dostatok času na zorganizovanie podujatia pre tých, čo sa ho rozhodnú na Veľkú noc sami zrealizovať. Preto Vás oslovujeme v predvianočnom čase.
prihlasovanie: do 10.1.2020
na e-mailovej adrese: marcela@jpk.sk

 

kurz Paschálnej večere

Organizátor: Združenie JPK - Ježiš pre každého, www

Akciu pridal/a: Maťa Kopernická, 27.11.2019 14:49

Komentáre



Pracujem ... Pracujem ...