Newsletter

Prihláste sa do newslettra vyveska.sk
a dostavajte aktuálne informácie emailom





Pobyt

Kana

Nebo na zemi 2024





VIA LUCIS - zhudobnený veľkonočný príbeh

19.04.2020 20:30-21:30 Nedeľa

Miesto konania: Kultúrneho centrum kresťanov - FUGA, Košice, FUGA - kultúrne centrum kresťanov

Na Veľkonočnú nedeľu sme vám priniesli naživo z našej FUGAsály prenos podujatia VIA LUCIS, ktorý zožal veľký úspech, z čoho sa úprimne tešíme. Všetkým, ktorí živý prenos nestihli alebo by si ho chceli pozrieť ešte raz, sme sa rozhodli ponúknuť možnosť pozrieť si reprízu.

Urobte si na záver veľkonočnej oktávy príjemný večer a užite si z pohodlia domova zhudobnený veľkonočný príbeh, ktorým vás budú sprevádzať otec Anton Fabian, Marián Čekovský a ďalší účinkujúci. Verte nám, bude to zážitok, na ktorý sa nezabúda.

Prenos začne túto nedeľu 19. apríla o 20:30 na webe https://www.attendio.sk. Už teraz si môžete kúpiť lístok a podporiť tak naše kultúrne centrum kresťanov v tejto neľahkej situácii, v ktorej sa aktuálne nachádzame. Cena je symbolická, 3 €. Lístky sú dostupné na http://www.fuga.sk/event/385605/via-lucis-z-domu-repriza. Po zakúpení vám na e-mail prídu inštrukcie a kód, ktorý následne na webe attendio.sk zadáte pred začiatkom prenosu.

Symbolické vstupné, pre ktoré sme sa rozhodli, slúži na to, aby sme naše kresťanské kultúrne centrum FUGA udržali pri živote aj v týchto ťažkých chvíľach.

Tešíme sa na vás. Vidíme sa, priatelia.

VIA LUCIS - zhudobnený veľkonočný príbeh

Organizátor: FUGA - kultúrne centrum kresťanov, www

Akciu pridal/a: Samuel Biros, 14.4.2020 21:08

Komentáre



Pracujem ... Pracujem ...