Newsletter

Prihláste sa do newslettra vyveska.sk
a dostavajte aktuálne informácie emailom





Pobyt

Kana

Nebo na zemi 2024





Duchovná obnova pre slobodných

04.07.2020 9:00-17:30 Sobota

Miesto konania: Prešov, Komunitno-pastoračné centrum bl.Jána Pavla II., Prešov-Šváby

Téma: Ako postupovať pri rozlišovaní povolania?

Táto duchovná obnova je vhodná pre mladých ľudí od 23 rokov a vyššie…, ktorí chcú dovoliť Bohu, aby sa v ich životoch naplnil Boží plán. Posledná synoda v Ríme, ktorá bola venovaná mladým, rozhodla, aby sa Cirkev viac venovala pastorácií mladých pri rozlišovaní a osobnom sprevádzaní. Pápež František nás k tomu povzbudil v exhortácii „Christus vivit“, preto to robíme. Každá obnova je podobná, ale má vždy aj nové témy, nových prednášajúcich, preto ak si už na jednej bol, príď aj na ďalšiu. Ak si ešte na žiadnej nebol, neboj sa prísť, lebo každý raz musel začať.

Ak si slobodný/á a chceš sa nielen viac o týchto otázkach dozvedieť, ale aj sa zastaviť a stráviť čas s Bohom a v spoločenstve, spoznať ďalších slobodných ľudí, nájsť odpovede na otázky, s ktorými zápasíš, tak sa zaregistruj a príď na túto duchovnú obnovu.

Posledná takáto duchovná obnova sa konala v sobotu 18.1.2020 a zúčastnilo sa jej takmer 120 slobodných ľudí z Prešova a ďalekého okolia. Mnohí už vydali svedectvo o tom, ako sa im mení život. Na obnove p. Gabriel, OFM, hovoril o piatich krokoch pri rozlišovaní a p. Juraj, OFM nás povzbudil v homílii k tomu, aby sme viac dovolili Bohu, aby nás viedol a nasledovali ho. Počas obnovy bola možnosť pristúpiť k sviatosti zmierenia, adorácia, zdieľanie v malých skupinách. Bola prítomná aj „služba ucha“, kde bola možnosť ísť sa porozprávať, poradiť, či poprosiť o modlitbu príhovoru. Tiež sme si pozreli aj krátky dokumentárny film. Nechýbalo dobré jedlo a chutné koláčiky sestry Bernadetky.

Poznámka:

Poplatok sa platí v sobotu ráno na mieste pri registrácii. Ak z vážnych dôvodov (napr. choroba) nemôžeš prísť, daj vedieť, aby sme zbytočne nezabezpečili veľa obedov a pod.
Zavolaj alebo napíš SMS na 0905 846 079, alebo pošli email na sr.helenka@gmail.com
Vďaka za pochopenie.

Celý prípravný tím sa teší na teba!

Registrácia

Duchovná obnova pre slobodných

Organizátor: Spoločenstvo Maranatha, 051 77 13 456, 0905 762 777, www

Akciu pridal/a: Bernadeta Zacherová, 16.6.2020 13:47

Komentáre



Pracujem ... Pracujem ...