Newsletter

Prihláste sa do newslettra vyveska.sk
a dostavajte aktuálne informácie emailom





Pobyt

Kana

Nebo na zemi 2024





"EMfest"

22.08.2020 6:00-19:00 Sobota

Miesto konania: Staré Hory, Bazilika minor Navštívenia Panny Márie

Pútnické miesto Staré Hory, neďaleko Banskej Bystrice, bude aj v tomto roku miestom, kde sa uskutoční v poradí už 14. ročník festivalu EMfest.

EMfest, ktorého názov je skratkou slov Eucharistia a Mária je inšpirovaný festivalom Mladifest, ktorý sa pravidelne uskutočňuje v Medžugorí. Vzhľadom na aktuálnu situáciu, organizátori dúfajú, že pozvanie príjmu mnohí veriaci zo Slovenska, ktorí nemohli na Mladifest cestovať a chcú zažiť kúsok Medžugoria na Slovensku.

Program sa začne v sobotu 22. augusta 2020 o 9:30 privítaním a spoločnou modlitbou. Účastníkom sa v prednáškach prihovoria don Anton Červeň, SDB a Dušan Mesík. K dispozícii bude spovedná služba, infostánok a atmosféra s nádychom Medžugoria. Podvečerný program je venovaný modlitbe svätého ruženca, svätej omši a moderovanej adorácii.

Celý program sa uskutoční v priestore Studničky. Keďže Staré Hory sú položené v horách, počasie je tu nestále. "Preto prosíme účastníkov, aby si nezabudli zobrať teplé oblečenie, dáždnik alebo pršiplášť a niečo na hlavu pre prípad silného slnka. Určite si pribaľte aj niečo na sedenie - napríklad skladaciu stoličku alebo karimatku. V prípade nepriaznivého počasia bude program prebiehať v blízkej Bazilike Navštívenia Panny Márie," avizujú organizátori.

Záujemcovia sa môžu zaregistrovať online do 18. augusta 2020 na stránke www.emfest.sk za zvýhodnený poplatok dve eurá. Registrácia bude pokračovať počas celého EMfestu v infostánku, ale už za zvýšenú cenu päť eur. Všetky poplatky sa budú platiť priamo na mieste. Deti do 6 rokov registračný poplatok neplatia.

"Žiadame všetkých účastníkov o striktné dodržiavanie pokynov usporiadateľov, ktorí vás usmernia podľa aktuálnych nariadení ÚVZ SR. Prekrytie horných dýchacích ciest je pri hromadných podujatiach povinné, nezabudnite si preto prosím priniesť rúška. Prostriedok na dezinfekciu rúk bude zabezpečený," avizujú organizátori.

Všetky dôležité informácie je možné nájsť na stránke www.emfest.sk.

"EMfest"

Akciu pridal/a: Bernadeta Zacherová, 18.8.2020 19:03

Komentáre



Pracujem ... Pracujem ...