Newsletter

Prihláste sa do newslettra vyveska.sk
a dostavajte aktuálne informácie emailom





Pobyt

Kana

Myrna Nazzour 2024





CampFest 2013

01.08.2013 9:00 - 04.08.2013 12:00

Miesto konania: Kráľova Lehota, Ranč Kráľova Lehota

CampFest je 4-dňový open-air music festival plný kempovej pohody.

Program prebieha súčasne na viacerých pódiách v megastanoch.

Koncerty slovenských i zahraničných hudobných skupín, rôznych hudobných štýlov, worship, divadlo, filmy, poézia, semináre, diskusie, tradičné i netradičné športy a ešte omnoho viac.

Okolo 250 slovenských a zahraničných účinkujúcich, čas chvál a uctievania, rozhodnutia, ktoré môžu zmeniť tvoj život, to všetko s viac ako 4 tis. mladými ľuďmi.

Miestom, kde sa už pravidelne CampFest odohráva je lokalita obce Kráľova Lehota, neďaleko Liptovského Hrádku, v krásnej prírode Nízkych Tatier.

Info o vstupenkách TU

Učinkujúci - zahraniční

Tohtoročný festival CampFest oslavuje svoje 15-te narodeniny a my máme radosť, že vám môžeme predstaviť už dnes niekoľko prekvapení!

Graham Kendrick (UK)

Najvplyvnejší skladateľ a spevák našej generácie. Práve jeho zásluhou poznáme skladby ako Shine, Jesus, shine (Svieť, Ježiš, svieť), Is Anyone Thirsty? (Je niekto z vás smädný?) a ďalšie piesne, ktoré sa stali hymnami pre uctievačov po celom svete. Za svoju tvorbu získal niekoľko významných hudobných ocenení a okrem hudby sa venuje aj misijnej a charitatívnej činnosti.www.grahamkendrick.co.uk

Psalm Drummers (UK)

Silný zážitok si odnesiete z vystúpenia tímu Psalm Drummers (UK), pod vedením Terla Bryanta, ktorý viedol tento rok na Slovensku seminár pre bubeníkov. Práve v tomto nástroji našli nový spôsob evanjelizácie, ktorou slúžia po celom svete.

V ich vystúpeniach cítiť nielen silu Ducha Svätého, ale aj unikátne prepojenie talentov všetkých členov, pri ktorých vám nabehnú zimomriavky.

http://www.terlbryant.co.uk/

Hermon (RS)

Predstavujeme vám ďalšiu kapelu, a to veľmi mladú kresťanskú kapelu Hermon Band zo Srbska. Sme radi, že aj tento rok budeme môcť hostiť kapelu z tejto krajiny. Ich primárnym cieľom je prebývať v Božej prítomnosti a pritom viesť ľudí do Jeho blízkosti. Preniesť posolstvo evanjelia Ježiša Krista cez piesne tým, ktorý Ho ešte nepoznajú, lebo veria, že náš Boh je Bohom každej generácie.

http://hermonband.com/#/home

Victizzle (UK)

Victizzle (UK) sa v jedinečnom vystúpení zostavenom špeciálne pre CampFest predstaví spolu s ďalšími interpretmi (Astar, Deborah a Faith Child).

Poriadne energický hip hop, živé bicie, kvalitný DJ-a a štyria jedineční rapperi sú zárukou skvelého koncertu. Ich vystúpenie je prísľubom zábavy a čistej radosti zo života v slobode.

http://www.youtube.com

Hillsong London (UK)

Môžete sa tešiť na kvalitný čas uctievania s Hillsong London, ktorí sú autormi známych piesní nielen u nás, ale aj po celom svete.

Ich dôraz na moderný, energický worship v spojení s precíznou produkciou a osobným nasadením celej kapely pretvárajú definíciu rocku na nástroj uctievania Boha. Najbližšie chystajú nové live CD s názvom This Is For Everyone. Nepremeškajte šancu vychutnať si ich osobne!

Philippa Hanna (UK)

Táto oslňujúca mladá dáma sa vám predstaví so svojou tvorbou v štýle indie & popu. O spoluprácu s ňou majú záujem hviezdy zo sekulárneho sveta – Mel C, Janet Devlin, dokonca si ju ako predskokana zavolal Lionel Richie. Jej hlavným cieľom však ostáva šírenie evanjelia skrze hudbu a vlastné svedectvo. Okrem hudby patrí jej srdce aj charite. Vypomáhala po ničivom zemetrasení na Haiti v roku 2009, a v tomto roku predstaví svoj nový projekt s názvom The Raggedy Doll Foundation.

Jesus Loves Electro

Netradične, z Nórskeho Osla k nám zavíta veľká párty v podaní zoskupenia Jesus Loves Electro. Ide o kresťanský klubový koncept zoskupujúci DJ-ov, ktorí hrajú electro a house na česť a slávu Boha. Podľa ich vlastných slov chcú roztočiť párty, aby si Ho uctili a aby sme my mohli tancovať, skákať, využívať celé telo na oslavu Toho, ktorý nás miloval ako prvý. Ich misiou je šíriť radosť, lásku a jasne komunikovať Božie slovo súčasným jazykom.

Účinkujúci - českí a slovenskí Timothy (SK)

Tretí Deň (SK)

BCC band (SK)

Ďalšie informácie čoskoro… eSPé (SK)

Lámačské chvály (SK)

Out of Control (SK)

 

 

CampFest 2013

Organizátor: Mládež pre Krista Slovensko, 051 / 77 25 767, www

Akciu pridal/a: MPK Marketing, 9.2.2013 18:46

Komentáre



Pracujem ... Pracujem ...