Newsletter

Prihláste sa do newslettra vyveska.sk
a dostavajte aktuálne informácie emailom





Pobyt

Kana

Myrna Nazzour 2024





Campfest 2016

04.08.2016 16:00 - 07.08.2016 16:30

Miesto konania: Kráľova Lehota, Ranč Kráľova Lehota

Dynamické chvály, hlboké uctievanie, inšpiratívne slovo, semináre, svedectvá, koncerty, tanec, netradičné športy a najmä prežívanie Božej prítomnosti spolu s 5 – 6 tis. mladými ľuďmi!

Je nádherné počuť ako rezonuje zvuk tejto generácie v našom národe, ktorá sa stretla, aby sa spojila k chvále a uctievaniu jediného skutočného Boha. On je hodný všetkej chvály!

Je to viac ako len nadšenie, je to nadprirodzený refrén, ktorý vychádza zo sŕdc tých, ktorých životy boli zmenené mocou Pána Ježiša Krista. Generácia, ktorá naliehavo kričí po novom živote s Kristom, po prebudení v našej krajine!

CampFest je predovšetkým hudobný festival, preto k nemu neodmysliteľne patria aj hudobníci a kapely rôznych žánrov a talentov. Organizátori zverejnili hneď dve mená zahraničných účinkujúcich, ktorých uvidíte 4.-7. augusta 2016 na Ranči Kráľova Lehota.

Už po druhý krát prisľúbili účasť Christafari (USA), ktorí po celom svete predali viac ako pol milióna albumov, čím sa zaradili medzi top Gospel Reggae umelcov všetkých čias. Napriek tomu, že ich srdcovou záležitosťou je slnečné reggae, nehlásia sa k rastafariánom, ale priamo v názve kapely naznačujú, kto je ich Spasiteľom – Ježiš Kristus. Po vyše dvoch desaťročiach zažívajú svoje najlepšie obdobie – v roku 2013 so svojím albumom “Reggae Worship: A Roots Revival”, dosiahli hit #1 v Billboard Reggae Albums chart. Tento je ich prvým chválovým albumom, kde prepracovali tradičné, ale aj moderné chválové piesne do svojej vlastnej originálnej podoby. Vo svojej tvorbe využívajú unikátnu kombináciu tradičných rytmov a moderného dancehall reggae, aby prehlasovali nekompromisnú správu o nádeji a spasení stratenej generácii.

Campfest 2016

Organizátor: Mládež pre Krista Slovensko, 051 / 77 25 767, www

Akciu pridal/a: Tomas Kuzar, 28.5.2016 23:24

Komentáre



Pracujem ... Pracujem ...