Newsletter

Prihláste sa do newslettra vyveska.sk
a dostavajte aktuálne informácie emailom





Pobyt

Kana

Nebo na zemi 2024





KRESŤANSKÁ KONFERENCIA PRE PODNIKATEĽOV 2019

06.02.2019 12:00 - 07.02.2019 18:00

Miesto konania: Kúpele Nimnica, Nimnica, Nimnica

Spoločenstvo pri Dóme sv. Martina (Martindom) organizuje ďalší ročník kresťanskej konferencie pre podnikateľov, tentokrát na tému ANTIKREHKÁ FIRMA

V čom spočíva tajomstvo úspešnej firmy, ktorá vie vyťažiť dokonca aj z kríz? Je to o budovaní robustných štruktúr? V zameraní na zisk? Spočíva v inováciách či vo výhodných spoluprácach? Alebo to všetko stojí na dobrých vzťahoch, keď vo firme funguje “chémia”? V predchádzajúcich ročníkoch konferencie sme hovorili o inováciách a spolupráci. Tento rok skúsime odhaliť, čo je potrebné na to, aby naše firmy v nečakaných situáciách, krízach či útokoch nielen prežili, ale vyšli z nich ešte silnejšie a úspešnejšie.

Stretneme sa 6. a 7. februára 2019 v Kúpeľoch NimnicaČakajú nás inšpiratívne príbehy, modlitby a spoločenstvo veriacich podnikateľov.
Môžete tešiť na novinky tohto ročníka: nová moderná hala s kapacitou 300 ľudí - dynamický program, viac kratších prednášok a pestrejší obsah - použitie nových aplikácií, ktoré podporujú interakciu s rečníkom - viac času pre networking

Opäť sme pre vás pripravili možnosť zúčastniť sa aj rozšíreného programu konferencie už v stredu (6. 2.) poobede a večer. Budete môcť zažiť relaxačné wellness osvieženie s večerou a neformálnu diskusiu. Tentokrát bude ešte viac času vyhradeného na networking a neformálne rozhovory.

Príplatok za rozšírený program konferencie je 70 EUR navyše ku konferenčnému poplatku (okrem programu zahŕňa večeru, ubytovanie - jedno lôžko v dvojposteľovej izbe, vstup do wellness, raňajky). Počet účastníkov rozšíreného programu je limitovaný na 100 miest.

Vo štvrtok 7. 2. nás čakajú

  • prednášky,
  • svedectvá,
  • chvály,
  • diskusie,
  • workshopy,
  • inšpiratívne príbehy
  • i neformálne rozhovory
  • a duchovný program

Hlavnými rečníkmi konferencie budú:

Marián Kolník, Mária Podhradská, Timothy Everding (USA), Ján a Milena Košturiakovci a Mário Tomášik. Priestor dostanú aj Denisa Zlevská, o. Vladimír Maslák a Ondrej Sočuvka. Profily rečníkov nájdete TU.

Program sa začne ráno o 9:00 h a potrvá do 18:00 h, kedy bude možnosť zúčastniť sa spoločnej svätej omše.

Právo na zmenu vyhradené.

Aktuálne informácie o programe a registráciu nájdete na stránke www.rozvijame.sk

 

 


KRESŤANSKÁ KONFERENCIA PRE PODNIKATEĽOV 2019

Organizátor: Spoločenstvo pri Dóme sv. Martina, www

Akciu pridal/a: Eva Hrešková, 21.11.2018 15:02

Komentáre



Pracujem ... Pracujem ...