Newsletter

Prihláste sa do newslettra vyveska.sk
a dostavajte aktuálne informácie emailom





Nebo na zemi 2024

Pobyt





Národný pochod za život 2019

22.09.2019 14:30-16:00 Nedeľa

Miesto konania: Bratislava, viac miest

Ako ďalší krok v snahe o rozvoj kultúry života si Vás dovoľujeme pozvať na 3. Národný pochod za život "Za najmenších z nás", ktorý sa uskutoční v Bratislave dňa 22. septembra 2019. Pridajte sa k nám, aby sme spolu v duchu odkazu sv. Jána Pavla II. vyjadrili našu spolupatričnosť s tými najmenšími z nás - nenarodenými deťmi.

Ak by ste sa k Národnému pochodu za život radi zapojili už teraz, neváhajte využiť jednu z týchto možností: Všetkých, ktorí sú ochotní pridať ruku k dielu, pozývame zapojiť sa do príprav a organizácie Národného pochodu za život 2019 formou dobrovoľníctva. Viac informácií, ako aj registračný formulár, nájdete na stránke https://www.mojakomunita.sk/web/narodny-pochod-za-zivot.

Pomôžte Národnému pochodu za život formou pôstu a modlitby! Na stránke https://modlitby.pochodzazivot.sk/ sa máte možnosť zapojiť do duchovnej prípravy prostredníctvom online prihlasovacieho formulára. Čas modlitby je možné vyberať v minimálne polhodinových intervaloch a termín pôstu zvolením si konkrétneho dňa. Vstúpte do modlitebného zápasu za život spolu s nami!

Staňte sa spolutvorcom Národného pochodu za život! Pošlite ľubovoľnú sumu na účet verejnej zbierky. Informácie nájdete na https://pochodzazivot.sk/financna-podpora-2/. Ďakujeme! Viac informácií nájdete na https://pochodzazivot.sk/. Tešíme sa na Vás! 

Národný pochod za život 2019

Akciu pridal/a: Tomas Kuzar, 5.7.2018 15:41

Komentáre



Pracujem ... Pracujem ...