Newsletter

Prihláste sa do newslettra vyveska.sk
a dostavajte aktuálne informácie emailom





Nebo na zemi 2024

Pobyt





On je živý 2020

07.02.2020 18:00 - 09.02.2020 14:30

Miesto konania: Trenčín, Mestská športová hala

Komunita Emanuel na Slovensku už 25. rokov organizuje evanjelizačné stretnutie pre mladých vekom aj srdcom, ktoré nesie názov On je živý. Tohoročné jubilejné stretnutie sa bude konať v dňoch 7. – 9. februára 2020 v mestskej športovej hale v Trenčíne

Ústrednou témou bude výzva, ktorou sa aj na nás obracia Víťaz nad smrťou - Ježiš Kristus: „Kto verí vo mňa, bude žiť, aj keď umrie...“ (Jn 11,25). Inšpirovali nás aj slová Svätého otca Františka v posynodálnej exhortácii Christus vivit: Ak Kristus žije, potom môže byť naozaj prítomný v tvojom živote, v každom okamihu, aby ťa naplnil svetlom a aby si už nikdy nebol osamotený a opustený. A keby aj všetci odišli, on ostane, ako sľúbil: „Ja som s vami po všetky dni až do skončenia sveta.“ (Mt 28, 20). On napĺňa tvoj život svojou neviditeľnou prítomnosťou, a kamkoľvek by si šiel, on ťa bude čakať. Pretože on neprišiel iba v minulosti, ale prichádza k tebe každý deň, aby ťa pozval ísť v ústrety stále novým horizontom. (čl. 125)

Každoročne sa toto stretnutie koná počas 3 dní /piatok, sobota, nedeľa/. Cieľom stretnutia je povzbudiť ľudí vo viere, umožniť im prežiť Božie milosrdenstvo a zažiť spoločenstvo. Súčasťou programu sú prednášky hlavného hosťa, zaujímavé workshopy, chvály, sv. omša, adorácia, večer milosrdenstva s možnosťou sv. spovede a modlitby príhovoru.

Viac informácii a registrácia na www.onjezivy.sk,FB a Instagramu.

On je živý 2020

Organizátor: Komunita Emanuel, www

Akciu pridal/a: Bernadeta Zacherová, 8.1.2020 22:09

Komentáre



Pracujem ... Pracujem ...