Newsletter

Prihláste sa do newslettra vyveska.sk
a dostavajte aktuálne informácie emailom





Pobyt

Kana

Nebo na zemi 2024





Tajomstvo 2018

24.08.2018 16:00 - 26.08.2018 15:30

Miesto konania: Špania Dolina, DCM Maják

Milý priateľ DCM!

Každoročne sa v závere prázdnin 24.-26.2018 koná víkendová akcia o partnerských vzťahoch – Tajomstvo. Aj tento rok ťa na ňu srdečne pozývame… A prečo by si mal prísť práve Ty?

Máš v srdci túžbu poznať viac Krista a spoznať viac ľudí, ktorý majú v srdci rovnakú túžbu ako Ty?  Si niekedy osamelý aj napriek tomu, že máš okolo seba kopec priateľov, rodinu či dokonca svojho partnera a pýtaš sa kde robíš chybu?   Pozývame Ťa zažiť  niečo nové. Možno tento pocit osamelosti nezažívaš kvôli tomu, že robíš niekde chybu, ale kvôli tomu, že Ťa Boh pozýva k niečomu úplne novému. Chceš objaviť k čomu ? Dovoľ Bohu nech Ťa zavedie na púšť, pretože chce prehovoriť aj k tvojmu srdcu.

Okrem iného Ťa čaká program nabitý obohacujúcimi katechézami, svedectvami, rozhovormi, možnosťou svätej  spovede a v neposlednom rade  priestorom na osobný čas s Bohom.

Na tohtoročnom Tajomstve sa pustíme do odhaľovania princípov osamelosti, zameriame sa na význam postoja tvojho srdca, povieme si o pozitívach a negatívach, ktoré osamelosť prináša. Poukážeme na dôležitosť komunikácie a význam osamelosti v duchovnom živote. Pričom sa dotkneme tém, ktoré možno trápia práve Teba.

Hlavným hosťom bude otec Peter Sekereš, ktorý vyštudoval psychológiu v Ríme  a viacero rokov pôsobil ako kňaz v Diecéznom centre mládeže Maják.

Ak budeš sledovať našu facebookovskú stránku, dozvieš sa toho omnoho viac. Ak by predsa len nestačilo, napíš nám na majak.dcm@gmail.com a tam určite dostaneš odpoveď na svoju otázku.

P.S.: Tešíme sa na teba

Ešte pár informácií, ktoré by ťa mohli zaujímať.

– Tajomstvo je určené pre mladých vo veku od 16 – 33 rokov.

– Odporúčaný dobrovoľný príspevok je 20€ za celý víkend.

– Poplatok je potrebné uhradiť prevodom na účet (potrebné informácie o platbe obdržíš v e-maile).

– Ak si si zvolil možnosť spania v stane, prosíme dones si vlastný stan

-Strava v DCM je zabezpečená na celý víkend len pre účastníkov, ktorí sa registrujú cez internet. Účastníkom, ktorý sa budú registrovať na mieste nevieme zabezpečiť ani ubytovanie, ani stravu (t.j. všetko vo vlastnej réžii)

 

Tajomstvo 2018

Organizátor: Duchovné centrum Majak, www

Akciu pridal/a: Bernadeta Vlckova, 30.7.2018 19:02

Komentáre



Pracujem ... Pracujem ...