Newsletter

Prihláste sa do newslettra vyveska.sk
a dostavajte aktuálne informácie emailom





Nebo na zemi 2024

Pobyt





PÚŤ ZAĽÚBENÝCH 2023

18.02.2023 9:00-20:30 Sobota

Miesto konania: Šaštín - Stráže, Bazilika Sedembolestnej, Šaštín - Stráže, Kláštorné námestie 1295 908 41 Šaštín-Stráže

16. ročník Púte Zaľúbených – NAŽIVO!

V sobotu 18. februára 2023 sa môžete tešiť na ďalší ročník Púte Zaľúbených. Týmto ročníkom nás bude sprevádzať motto „Poďme spolu snívať“. Po dvoch rokoch online vysielaní sa konečne môžete tešiť na LIVE púť. Program bude prebiehať počas jedného dňa v priesotorch Baziliky Sedembolestnej v Šaštíne. Môžete sa tešiť na prednášku s manželmi Neslušanovcami a zúčastniť sa diskusných skupiniek s manželmi. Pripravujeme aj novinku v podobe interaktívnej hry. Púť vyvrcholí sv. omšou s predsavzatím žiť čistý vzťah, ktorú bude celebrovať Jozef Pajerský. Ako hudobný hosť sa predstaví kapela Espé. Počas celého dňa sa budete môcť občerstviť v čajovni s príjemnou hudobnou atmosférou. Na duchovný rozhovor či spoveď bude prítomná služba ucha. Duchovne sa občerstvíme aj modlitbou sv. ruženca.

Môžete sa zaregistrovať na stránke www.zalubeni.sk ako pár (chodiaci, snúbenecký, manželský). Vstupné bude formou dobrovoľného príspevku. Ako už bolo spomenuté, tento ročník púte bude prebiehať len v jeden deň, takže ubytovanie nebudeme poskytovať. Bude si však možné zakúpiť obed a večeru.

Zároveň Vás chceme pozvať zapojiť sa do 12 hodinovej modlitebnej reťaze za púť. Zaregistrovať sa môžete na stránke www.zalubeni.sk.

V sobotu 18. februára ste pozvaní k Sedembolestnej do Šaštína. Putujte za ňou na Púť Zaľúbených a vyprosujte si milosti do vašich vzťahov. Zaregistrujte sa už dnes a podporte prípravy púte modlitbami. Tešíme sa na vás, zaľúbenci!

 

Organizačný tím PZ

PÚŤ ZAĽÚBENÝCH 2023

Príloha: put-zalubenych-2023.pdf (145,15 kB)

Akciu pridal/a: Mária Hušková, 25.1.2023 10:21

Komentáre



Pracujem ... Pracujem ...