Newsletter

Prihláste sa do newslettra vyveska.sk
a dostavajte aktuálne informácie emailom





Otec James 2024

Pobyt

Kana





DobroQVbazár

26.10.2023 16:00-19:00 Štvrtok

Miesto konania: Bratislava, Dom QUO Vadis

Pozývame Vás na DobroQVbazár, kde si môžete prísť vybrať štýlový kúsok garderóby, ktorý zároveň aj pomôže. Výťažok z bazára je vždy venovaný na dobrú vec - podporu konkrétnej rodiny v núdzi. 

Samotný bázár možete podporiť dvoma spôsobmi:

1) oblečenie si môžete za dobrovoľný príspevok kúpiť

2) oblečenie môžete darovať - oblečenie preberieme len počas prípravy samotného bazáru t.j. v stredu - deň vopred pred samotným bazárom v priestoroch galérie Domu Quo Vadis v čase 19 - 21 hod. Prosíme, aby ste nám nosili len veci, ktoré by ste si Vy sami vybrali, nie staré, zničené, obnosené, (nemusí byť ožehlené). Oblečenie, ktoré nebude vhodné na darovanie Vám z kapacitných dôvodov nebudeme môcť prevziať.

Bazár funguje na dobrovoľnom príspevku, nemáme odporúčané ceny, ľudia prispejú koľko majú, chcú, je to na nich, avšak prosíme o minimálny príspevok 2 € za kus oblečenia. Na konci dňa vo štvrtok výťažok delíme 20% pre Quo Vadis a 80% pre rodinu v núdzi. Zvyčajne je to rodina/človek po nehode, nešťastí, vo finančnej tiesni pred splátkou nižšieho dlhu. Vždy sa jedná o overenú rodinu, o ktorej vieme, že peniaze im pomôžu, aby sa nedostali na ulicu príp. aby ich to vytiahlo z aktuálnej núdze. Prispievame organizáciám, alebo priamo rodine.

Pointa je, že pekné oblečenie ponúkame za dobrovoľný príspevok - ako keď idete do second hand obchodu a kúpite si nejaké tričko, ale eurá, ktoré za ten kus oblečenia zaplatíte - to euro, dve tri... ide chudobnej rodine.

DobroQVbazár

Akciu pridal/a: Monika Hricakova, 23.10.2023 10:08

Komentáre



Pracujem ... Pracujem ...