Newsletter

Prihláste sa do newslettra vyveska.sk
a dostavajte aktuálne informácie emailom





Pobyt

Kana

Myrna Nazzour 2024





Púť Rím, Vatikán, Padova + letná DOVOLENKA pri mori na Benátskej riviére v Taliansku

28.06.2024 11:00 - 06.07.2024 14:00

Miesto konania: Taliansko, Medjugorje, Farnosť sv.Jakuba

Prežite začiatok leta v najväčšom a najživšom letovisku Benátskej riviéry Lido di Jesolo. Ubytovanie máme zabezpečené v Hoteli Manila 3* priamo na dlhej piesočnatej pláži. 

Túto úžasnú DOVOLENKU môžete s nami skombinovať pútnicko-poznávacím zájazdom do Ríma, Vatikánu a Padovy. Navštívime všetky významné bazilky a mnoho ďalšieho …

Termín: 28.6. - 6.7.2024

Cena: 695 €

Sprievodca: kňaz o. Peter

Nástupné miesta: podľa zloženia pútnikov na trase Košice-Poprad-Ružomberok-Vrútky-Žilina-Trenčín-Piešťany-Trnava-Bratislava

Program:

1. deň (piatok 28.6.2024): odchod zo Slovenska

2. deň (sobota 29.6.2024): príchod do Talianska. Ako prvé pútnické miesto navštívime Baziliku sv. Antona Paduánskeho, známeho ako svätca, ktorý pomáha nájsť stratené veci. Následne sa presunieme do hlavného a najväčšieho talianskeho mesta Ríma. Ubytujeme sa v pútnickom dome Velehrad, ktorý sa nachádza v centre Ríma vzdialenom len približne 15 minút pešo od Námestia sv. Petra. V hoteli je pre Vás zabezpečená večera. Podľa času príchodu do Ríma prispôsobíme program v Ríme.

2. deň – 5. deň (sobota 29.6.2024 – utorok 2.7.2024): program v Ríme a Vatikáne. Raňajky. Večera
Program:
prehliadka mesta – Bazilika Sv. Pavla za hradbami, Bazilika Sv. Jána v Lateráne /rímska katedrála – matka chrámov/, Sväté schody, ktoré sa nachádzajú v budove Scala Santa, Bazilika Sv.Kríža, kde sa nachádzajú najvzácnejšie relikvie sveta, Bazilika Sv. Klementa, kde sa nachádza hrob a pozostatky Sv.Cyrila, prehliadka Baziliky Sv. Petra vo Vatikáne. Pešia prehliadka významných rímskych námestí a fontán. Fakultatívna návšteva Vatikánskych múzeí so Sixtínskou kaplnkou (bude možné podľa aktuálnej situácie pandemických opatrení,) Prehliadka Bazilika Santa Maria Maggiore, kde pápež Hadrian II. schválil staroslovienčinu za bohoslužobný jazyk. Prehliadka Baziliky sv. Petra v okovách, kde sa nachádzajú okovy, ktorými bol sv. Peter zviazaný počas väznenia v Ríme. Prehliadka Kolosea, Rímskeho fóra, Fóra Trajana a Kapitolu.

5. deň (utorok 2.7.2024): presun z Ríma do najväčšieho a najživšieho letoviska Benátskej riviéry do Lido di Jesolo. Ubytovanie máme zabezpečené v Hoteli Manila 3* priamo na 15 km dlhej piesočnatej pláži. Popri pláži vedie promenáda s množstvom obchodíkov, kaviarní, reštaurácii. O zábavu a dovolenkový život máte v Lido di Jesolo postarané. Naraňajkovať sa môžete v hotelovej reštaurácii s krásnym výhľadom na more. Všetky naše rezervované izby sú klimatizované s balkónom, súkromnou kúpelňou s uterákmi, posteľným prádlom, sušičom na vlasy a TV. V Lido di Jesolo sa môžete zabaviť aj v najväčšom vodnom parku v Európe (Aqualandia).

5. deň – 8. deň (utorok 2.7.2024 – piatok 5.7.2024): letná dovolenka pri mori – individuálny program (streda, štvrtok, piatok zabezpečené raňajky v hoteli priamo pri pláži)

8. deň (piatok 5.7.2024): večer odchod nočnou jazdou na Slovensko

9. deň (sobota 6.7.2024): príchod na Slovensko

Program môže byť upravený alebo doplnený. Vaša účasť na spoločnom programe je dobrovoľná. V prípade záujmu môžete mať počas púte individuálny program.

Cena zahŕňa:

  • klimatizovaná autobusová doprava
  • 3 noci ubytovanie v centre Ríma v pútnickom dome Velehrad 15 minút pešo od Námestia sv. Petra
  • 3x raňajky v Ríme
  • 3x večere v Ríme
  •  3 noci ubytovanie priamo na talianskej pláži v Hoteli Manila 3* v Lido di Jesolo
  • 3x raňajky pri mori
  • sprievodcovské služby – odborný sprievodca kňaz
  • daň
  • poistenie insolventnosti – Cestovná kancelária NOE TRAVEL je poistená pre prípad úpadku. Pre vás to znamená 100 % bezpečnosť vrátenia peňazí.
  • ZĽAVY pre rodiny s deťmi + SKUPINOVÉ ZĽAVY – viac info telefonicky/mailom.

Cena nezahŕňa:

  • mestská taxa Lido di Jesolo 1,30 €/os/noc
  • mestská taxa Rím 6 €/os/noc
  • mestská doprava v Ríme

Možné príplatky v prípade záujmu:

  • komplexné cestovné poistenie, ktoré zahŕňa aj krytie v prípade zrušenia zájazdu (viac info pri objednávke)
  • možnosť vybrať si miesto v autobuse 15 €

PRIHLASOVANIE:

tel. č. 0902 057 999
email: info@pute.sk

cez prihlasovací formulár na stránke https://pute.sk/zajazdy/rim-vatikan-padova-dovolenka-pri-mori-na-benatskej-riviere/


 

 

Púť Rím, Vatikán, Padova + letná DOVOLENKA pri mori na Benátskej riviére v Taliansku

Príloha: rim-vatikan-padova-dovolenka-pri-mori-na-benatskej-riviere-v-taliansku.pdf (1,40 MB)

Akciu pridal/a: NOE travel, 28.9.2023 17:01

Komentáre



Pracujem ... Pracujem ...