Newsletter

Prihláste sa do newslettra vyveska.sk
a dostavajte aktuálne informácie emailom





Pobyt

Kana

Nebo na zemi 2024





Festival ZA JAZEROM v Šuňave 2022

26.08.2022 18:00 - 27.08.2022 22:00

Miesto konania: Šuňava - za jazerom, Šuňava, Družstevná

Siedmy ročník festivalu ZA JAZEROM v Šuňave

Organizátori letného gospelového festivalu ZA JAZEROM privítajú priaznivcov pokojnej atmosféry a gospelovej hudby v malebnej prírode pri podtatranskej obci Šuňava v termíne 26. – 27. augusta 2022.

Festival sa v piatok začne svätou omšou o 18.00. Hudobnú časť programu otvoria svojím vystúpením Kapucíni, po ktorom bude nasledovať inscenácia z produkcie Teatro Colorato s názvom „BEJBY BAJBL BAND“. Hudobno-divadelná show plná biblických zvieratiek a hrdinov pre celú rodinu.

Sobotňajší program, ktorý sa začne svätou omšou, je pripravený pre všetky vekové kategórie. Duchovná víkendovka je zložená z viacerých prednášok a svedectiev na témy „Evanjelium rodiny“ „V šťastí aj v nešťastí, v zdraví aj v chorobe“ „Viera, výchova a vzdelávanie“ .

Najmenší účastníci sa môžu tešiť na detské predstavenie „Cestoviny s vajcom“ v podaní NEVA divadla,  Pesničkohry Mila Jila, maľovanie na tvár, tvorivé dielne a rôzne hasičské súťaže.

V popoludňajších hodinách povzbudí všetkých prítomných svojimi slovami otec arcibiskup Cyril Vasiľ.

V hudobnom programe sa predstavia osvedčení interpreti slovenskej hudobnej nie iba gospelovej scény Janais, Smajly, Martin Harich ale aj pre festival noví interpreti  FlyAn, Continental Singers, Mareq Band, Skyva.

Hovoreným slovom bude sprevádzať moderátorka Diana Rauchová.

Organizátori veria, že aj tento rok sa podarí vytvoriť spoločenstvo, v ktorom každý účastník načerpá silu do ďalších dní a uvedomí si aké sú dôležité hodnoty života pre jednotlivca ako aj pre spoločenstvo rodiny.

Viac informácií ohľadom festivalu získate na www.zajazerom.sk alebo prostredníctvom sociálnych sietí.

Všetci ste srdečne vítaní !!!

 

Festival ZA JAZEROM v Šuňave 2022

Organizátor: PRE ŠUŇAVU o. z., www

Príloha: festival-za-jazerom-v-sunave-2022.pdf (819,72 kB)

Akciu pridal/a: Lukass Béreš, 22.8.2022 10:01

Komentáre



Pracujem ... Pracujem ...