Newsletter

Prihláste sa do newslettra vyveska.sk
a dostavajte aktuálne informácie emailom





Nebo na zemi 2024

Pobyt



Partneri

Jeden človek môže zmeniť svet, ale nedokáže to urobiť sám. Uvedomujeme si to a preto v našich snahách úzko spolupracujeme s viacerými organizáciami. Partnerské organizácie nám pomáhajú napĺňať naše vízie a robiť svet ešte lepším miestom pre život.

KBS vznik Vývesky finančne podporila a tešíme sa dôvere, ktorú do Vývesky vkladá.

Rádio Lumen je naše najobľúbenejšie kresťanské rádio, s ktorým dlhodobo spolupracujeme. Aktuálny program Rádia Lumen.

TV LUX je naša najobľúbenjšia kresťanská televízia, s ktorou spolupracujeme pri príprave relácie Pozvánka

TK KBS je najlepší zdroj aktualít z kresťanského sveta, ktorá informácie o aktuálnych podujatiach čerpá aj z Vyveska.sk

FKI zastrešuje veľké množstvo organizácií a aktivít a umožňuje nám rozširovať naše pole pôsobnosti.

Mojakomunita.sk je internetová platforma pre spoluprácu kresťansky zmýšľajúcich ľudí. 

Quo Vadis nám pomáha propagovať naše aktivity a poskytuje nám priestory na stretávanie sa.

Postoy.sk je podľa nás jeden z najlepších kresťansky orientovaných mediálnych projektov na Slovensku. Ľudia sústredení okolo Postoy.sk sú nám inšpiráciou.

Animator.sk je výborným zdrojom informácií o stretkách a spoločenstvách na Slovensku. 

Katarinka je projekt záchrany ruín kostolíka sv. Kataríny najmä formou letných táborov.

FIIT STU pre nás zabezpečuje widgety a prispôsobenia pre mobilné platformy. 

Oratórium Úsmev je prvé saleziánske stredisko v Poprade, robí sa tam veľa super vecí a občas tam zavítajú skupiny Nona a Smaily

ZKSM (Združenie kresťanských spoločenstiev mládeže) je občianske združenie, ktoré sa venuje práci s mládežou. Jeho víziou je, aby v každom meste a obci na Slovensku boli mládežnícke spoločenstvá prinášajúce Božie Kráľovstvo do všetkých oblastí spoločnosti.

Aktuality - kresťanské správy je agregátor správ určených pre konzervatívneho čitateľa.

Fórum života chce vytvárať spoločnosť, ktorá rešpektuje ľudský život od počatia po prirodzenú smrť a podporuje rodinu ako optimálne miesto vzniku a rozvoja ľudského života.

Hnutie kresťanských rodín na Slovensku je dobrovoľná laická kresťanská organizácia určená pre veriacich kresťanských manželov, rodičov a ich rodiny, ktoré nechcú byť izolované, ale spolu s inými veriacimi manželmi a rodinami sa snažia vo svojich rodinách vytvárať stabilný a harmonický život na princípoch kresťanskej lásky, slobody, jednoty a služby. HKR je katolícka organizácia, avšak otvorená aj pre ľudí z iných kresťanských cirkví..



PRE ADMINISTRÁTOROV

  • Chcete mať na svojej stránke stále aktuálne informácie o podujatiach? Stačí nám napísať a pripravíme pre Vás "okno podujatí", ktoré si môžete jednoducho vložiť na stránku a najaktuálnejšie akcie z Vývesky sa Vám v ňom budú stále automaticky zobrazovať. Sami si môžete vybrať z akých miest a kategórii chcete podujatia zobrazovať. Príklady: www.fki.sk, www.postoy.sk, mladez.abu.sk
  • Páči sa Vám Výveska a jej poslanie? Informujte o nej svojich odkazoch, alebo vo forme banneru (stačí skopírovať kód a prilepiť ho do zdrojového kódu vašej stránky):

Pre takýto banner: 

skopírujte na svoju stránku tento kód:

<a href="http://www.vyveska.sk" _mce_href="http://www.vyveska.sk"> <img title="Vyveska"  src="http://vyveska.sk/images/banners/banner2.jpg"  _mce_src="http://vyveska.sk/images/banners/banner2.jpg"  border="none" alt="Vyveska" width="728 height="90/></a> 

Pre tento banner:

si skopírujte na stránku tento kód: 

<a href="http://www.vyveska.sk" _mce_href="http://www.vyveska.sk"> <img title="Vyveska"  src="http://vyveska.sk/images/banners/banner1.png"  _mce_src="http://vyveska.sk/images/banners/banner1.png"  border="none" alt="Vyveska" width="200 height="200/></a>

VOPRED VÁM ĎAKUJEME ZA KAŽDÚ FORMU PODPORY!


Pracujem ... Pracujem ...