Newsletter

Prihláste sa do newslettra vyveska.sk
a dostavajte aktuálne informácie emailom





Pobyt

Kana

Myrna Nazzour 2024





Hrdí na rodinu

30.07.2016 15:00-19:00 Sobota

Miesto konania: Bratislava,, Bratislava, Námestie Alexandra Dubčeka 1

30.07.2016 sa o 15:00 sa uskutoční v Bratislave V. ročník živej reťaze s názvom Hrdí na rodinu. Mladí ľudia a rodiny opäť vytvoria živú reťaz, ktorá začne pred Národnou radou SR, kde sa stretávame. Pôjdeme po Zámockej, cez Michalskú bránu na Hlavné námestie v červených tričkách s bielou potlačou a s nápismi:

RODINA JE ÚŽASNÁ A VÝNIMOČNÁ, LEBO DETI SÚ NAŠA BUDÚCNOSŤ, MAMA A TATO NAVŽDY, NIE JE NIČ LEPŠIE PRE DETI, HRDÍ NA RODINU. 

Verejne chceme vyjadriť, že: 

Rodina je skutočne úžasná a výnimočná, lebo sa v nej rodia a najlepšie vychovávajú deti inde sa to lepšie nedá. Nič iné nie je také výnimočné a žiadne iné priateľské vzťahy sa rodine založenej manželstvom muža a ženy nevyrovnajú. Rodina si zaslúži výnimočné postavenie.

Motto tohto ročníka bude:  Radosť rozdávaním rastie!

Pre deti chystáme prekvapenie, ktoré spraví radosť im a veríme, že aj ich rodičom. Pridite ukázať  radosť z rodiny!

Čo si priniesť? Veľmi sa potešíme, ak prídete v červenom tričku! Ešte viac sa potešíme, ak prídete v našom tričku! Tričko sa bude dať zakúpiť priamo na mieste, pridite však dostatočne vopred, aby sa Vám ušlo. Prineste si na tú hodinku s nami dobrú náladu. Veľmi oceníme, ak prídu spevokoly a muzikanti a zaspievajú deťom detské pesničky!

Viac informácii na http://hrdinarodinu.sk/

Hrdí na rodinu

Akciu pridal/a: Vyveska, 18.7.2016 13:01

Komentáre



Pracujem ... Pracujem ...