Newsletter

Prihláste sa do newslettra vyveska.sk
a dostavajte aktuálne informácie emailom





Pobyt

Kana

Myrna Nazzour 2024





Hrdí na rodinu

19.08.2017 14:30-17:00 Sobota

Miesto konania: Bratislava,, Bratislava, pred Parlamentom

Tlačová správa
Bratislava 16.8.2017: VI. ročník pochod „Hrdí na rodinu“ bude 19.8.2017 opäť v deň konania Gay pridu.

V deň konania Gay Pridu  19.08.2017 o 14:30 hod. v Bratislave sa uskutoční opäť už VI. ročník živej reťaze a pochodu „Hrdí na rodinu“, ktorá  začne pred Národnou radou SR.
Táto akcia je vždy nesmierne pokojná a bez veľkých slov, ale radosť, ktorá žiari z detí a rodín ukazuje tak jasne pravdu, ako svetlo v tme.
Anton Chromík uviedol: „Motto tohto ročníka bude: „Nevynášame tmu, ale zapaľujeme svetlo!“ Pôjdeme po Zámockej, cez Michalskú bránu na Hlavné námestie v červených tričkách s nápismi: RODINA JE ÚŽASNÁ A VÝNIMOČNÁ, LEBO DETI SÚ NAŠA BUDÚCNOSŤ, MAMA A TATO NAVŽDY, NIE JE NIČ LEPŠIE PRE DETI, HRDÍ NA RODINU.“
Marek Nikolov doplnil:  „Dialóg vždy vyžaduje dve strany a  odpoveď danú s láskou. My pri požiadavkách dospelých ukazujeme: Pozrite sa na deti. Deti túžia po otcovi a po mame. Otec a mama sú pre nich to najlepšie. Rodina je skutočne úžasná a výnimočná. Hlboký vzťah muža a ženy, ktorý umožňuje narodenie detí a vytvára najlepšie a najbezpečnejšie miesto pre ich výchovu a rozvoj, si zaslúži výnimočné postavenie a starostlivosť.“
Anton Chromík zároveň všetkých povzbudil: „„Nejdeme protestovať, ideme pokojne a s láskou ukazovať pravdu a pozývame každého, kto chce bez slov ukázať, že radosť z detí je podstatou rodiny a našej budúcnosti. Môžete nám pomôcť najmä tým, že prídete. Osobne pozvite každého, kto by mohol prísť. Priamo na mieste si môžete kúpiť naše tričko, alebo si prineste svoje červené tričko a hudobníci aj  harmoniky alebo iné hudobné nástroje“.

Za iniciatívu „Hrdí na rodinu“

JUDr. Mgr. Anton Chromík, PhD.
0908764366
info@hrdinarodinu.sk
www.hrdinarodinu.sk

Hrdí na rodinu

Akciu pridal/a: Bernadeta Vlckova, 16.8.2017 15:36

Komentáre



Pracujem ... Pracujem ...