Newsletter

Prihláste sa do newslettra vyveska.sk
a dostavajte aktuálne informácie emailom





Pobyt

Kana

Myrna Nazzour 2024





Víkend modlitby a pôstu

09.02.2018 18:00 - 11.02.2018 13:00

Miesto konania: Slanica, Námestovo, Slanická osada, Námestovo

„Poďte, vráťme sa k Pánovi, lebo on nás poranil a on nás uzdraví, on nás udrel, on nás aj ošetrí. Po dvoch dňoch nás oživí, na tretí deň nám pomôže vstať a budeme žiť pred jeho tvárou.

Poznávajme, usilujme sa poznať Pána: jeho príchod je istý ako zornica. Príde k nám ako dážď v pravý čas, ako dážď neskorý, čo zavlaží zem.“ Spravodlivosť moja jak svetlo vychádza. Lásku chcem, a nie obetu; poznanie Boha viac ako zápalnú obetu. Oz 6, 1-6

Pozývame vás na víkendovú duchovnú obnovu ktorej témou je: Radosť, ktorú mi nik nevezme... v termíne od 9. do 11. marca 2018 do Slanice.  Víkendom nás bude sprevádzať kňaz Ján Bittšanský. Počas obnovy pôjdeme spolu s Ježišom na púšť, kde nás Ježiš bude uzdravovať a oslobodzovať. Súčasťou obnovy je čas na stíšenie, adoráciu, sv. spoveď a rozhovor.

Pôst a modlitba sú často spolu spojené (Lukáš 2:37; 5:33). Počas víkendu sa budeme postiť o chlebe a vode, ale pôst sám osebe nikdy nie je cieľom, ani nás nerobí dokonalejšími či duchovnejšími než ostatných. Ide o prostriedok, ktorý očisťuje našu myseľ a telo a umožňuje nám dôverné spojenie s Bohom a je účinný prostriedok na obnovu  duchovného i duševného zdravia. Pôst je spôsob, ako ukázať Bohu, a nám samým, že nám naozaj záleží na našom vzťahu s Ním. Pôst nám pomáha získať nový pohľad a obnoví našu závislosť na Bohu. Keď odvraciame oči z vecí tohto sveta, tak sa môžeme viac zamerať na Krista. Pôst má byť konaný v duchu pokory a v radostnom postoji.

Vek účastníkov je 16+ a cena je 25 eur. Prihláste sa do 2.marca 2018 na cityhub@ozviac.sk a príďte zažiť víkend pôstu a modlitby.

VIDEO POZVÁNKA Vdp. Jána Bittšanského  https://youtu.be/uAKfzMn34ps

Víkend modlitby a pôstu

Akciu pridal/a: VIAC Inštitút pre podporu a rozvoj mládeže, 8.2.2018 09:28

Komentáre



Pracujem ... Pracujem ...