Newsletter

Prihláste sa do newslettra vyveska.sk
a dostavajte aktuálne informácie emailom





Pobyt

Kana

Myrna Nazzour 2024





Jarné Kapitulské dvory

12.05.2018 10:00-18:00 Sobota

Miesto konania: Bratislava, Kapitulská 20

Už štvrtý rok je organizuje naše občianske združenie v priestore Kapitulskej ulice, Mestských hradbách a Židovskej ulice kultúrno spoločenské podujatie KAPITULSKÉ DVORY

PRIESTOR KAPITULSKEJ ULICE
V otvorených dvoroch bude možné vidieť históriu spojenú s kultúrnymi zážitkami. Bohatý kultúrny program ponúkne Dom Albrechtovcov a Baxova veža kde okrem koncertu detí zo ZUŠ Ruppeldta vystúpi aj kúzelník Ivan, Divadlo FI ,DDS Bebčina, Adriena Bartošova a Presburger Klezmer Band. Stánky na Kapitulskej budú miestom prezentácie umeleckej tvorby výrobcov .Maltézski rytieri sprezentujú svoje aktivity pred objektom Farského úradu.Slovenská Katolícka charita a Lux Communication pripravia vo svojich dvoroch kultúrny program.

PRIESTOR MESTSKÝCH HRADIEB
V priestore mestských hradieb bude postavená malá ukážka vojenského tábora a budú prezentované ukážky historického šermu a bojových umení.

PRIESTOR ŽIDOVSKEJ ULICE
BKIS bude prezentovat nový komunitny formát "Susedia z podhradia" kde na Židovskej ulici bude prebiehat diskusia obyvateĺov a podnikateĺov z tejto štvrte.

Židovská ulica ožije aj aktivitami od Hero Barber - pouličné strihanie, čítaním na schodoch od "Tepláreň café".

O 15:00 začne hodina tanca na ulici tzv. Open class a o15:45 bude nasledovať Open jam session a vystúpenie mladých hudobných skupín.
Na ulici bude umiestnený Fotomat - automat na umelecký portrét, stánok s ukážkami varenia domáceho piva, a stánok s najlepšími koláčikmi zo Židovskej z prevádzky "U Guľky".

Krajanské centrum "Kalab" bude prezentovať diela insitných umelcov z Vojvodiny a zároveň ponúknu návštevníkov "Dolnozemskou fazuľovicu"

Jarné Kapitulské dvory

Akciu pridal/a: Bernadeta Vlckova, 8.5.2018 19:47

Komentáre



Pracujem ... Pracujem ...