Newsletter

Prihláste sa do newslettra vyveska.sk
a dostavajte aktuálne informácie emailom





Nebo na zemi 2024

Pobyt





Deň počatého dieťaťa 2017

25.03.2017 0:01-23:59 Sobota

Miesto konania: Slovensko, celé

Každý z nás má neoceniteľnú hodnotu ako človekSme veľkým prínosom aj pre svet, pre ľudí okolo nás. Aj tieto jednoduché fakty si musíme pripomínať pretože NAJSKôR MUSÍME OBJAVIŤ HODNOTU VLASTNÉHO ŽIVOTA, ABY SME POTOM DOKÁZALI OCENIŤ HODNOTU ŽIVOTA DRUHÝCH ĽUDÍ. KAŽDÉHO Z NICH.

V týchto dňoch máme všetci dôvod oslavovať, pozývame k oslave aj Vás. Všetci sme boli počatí, a preto Deň počatého dieťaťa je sviatkom každého z nás.

VŠETKO NAJLEPŠIE!

V našej kultúre sa zvykne vek počítať až od narodenia. Avšak v skutočnosti sme prišli na tento svet v okamihu počatia a odvtedy sa vyvíjame až do dnešného dňa :) V okamihu počatia, pri narodení, pri prvých krôčikoch, pri nástupe do školy a aj teraz sme to stále my, tí istí. Nezabudnime preto, že sme tým kým sme už od počatia. Orientačný deň svojho počatia si môžete vypočítať tu.

25. marec – Deň počatého dieťaťa
je pravidelná kampaň Fóra života, ktoré je platformou tisícov jednotlivcov a 51 organizácií venujúcich sa pomoci ženám v núdzi, práci s mládežou, rodinami, seniormi, ľuďom s postihnutím, charite atď. Spolu chceme šíriť úctu ku každému človeku, aj k nenarodenému dieťaťu.

Vyjadri aj ty úctu k životu každého človeka – priateľa, okoloidúceho aj nenarodeného – nosením bielej stužky. Nosiť ju môžeš aj počas celého roka.

Deň počatého dieťaťa 2017

Organizátor: ++421 915 746496, www

Akciu pridal/a: Tomas Kuzar, 12.3.2017 12:46

Komentáre



Pracujem ... Pracujem ...