Newsletter

Prihláste sa do newslettra vyveska.sk
a dostavajte aktuálne informácie emailom





Pobyt

Kana

Myrna Nazzour 2024





Bylinkove laboratorium sv.Hildegardy z Bingenu - workshopy 3-4/2024

25.04.2024 18:10-19:30 Štvrtok

Miesto konania: Bratislava, Dom QUO Vadis, Bratislava, Dom Quo Vadis, Veterná 1

Vstúp s nami do očarujúceho sveta bylinných prípravkov! Zapoj sa do našich praktických workshopov a pútavých prednášok pod vedením certifikovanej lektorky Petry Šramko. Objav tajomstvá štedrosti prírody, keď sa ponoríš do rôznych tém, čo Ti umožní vytvoriť si vlastné prírodné prostriedky a hlavne používať ich na zlepšenie svojho zdravia.

V bylinkovom laboratóriu svätej Hildegardy z Bingenu veríme v prijatie krásy a bohatstva darov matky prírody. Vydajme sa na túto cestu spoločne, odomknime zázraky bylinnej múdrosti, ktoré sa odovzdávajú generáciami.

Nepremeškaj túto príležitosť spojiť sa s prírodou a postarať sa o svoju pohodu. Pridaj sa k nám a objav neuveriteľný svet holistického liečenia!

Pozývame Ťa na nasledovné workshopy :

 9.4.   18:10-19:30      Fialka - všestranné využitie tejto jarnej rastlinky a výroba domáceho krému na všestranné, použitie a pre pacientov chorých na zhubné choroby

 

25.4. 18:10 -19:30     Migréna a ako na ňu - výroba oleja proti migréne spojené s prednáškou ako liečiť migrénu, prírodnou cestou a pomôcť si pri tomto neduhu

Odporúčaná cena 20 €.

(cena zahŕňa kurzový materiál a dar pre quo vadis) Platba bude na mieste lektorke.

Prihlásenie tu

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfYdNgDl-PmtQV_xD5LzXW1ZsfcLKsAvi5Evy97YEpqoaErEg/viewform

P. Šramko ste už mohli u nás počuť pri prednáškach napríklad Hildegarda z Bingenu a jej odporúčania na jeseň a zimu a ďalšie, ktoré nájdete na našom YT kanáli.
Jej FB stránka je tu.

 

Bylinkove laboratorium sv.Hildegardy z Bingenu - workshopy 3-4/2024

Akciu pridal/a: Ludovit Mydla, 28.3.2024 21:28

Komentáre



Pracujem ... Pracujem ...