Newsletter

Prihláste sa do newslettra vyveska.sk
a dostavajte aktuálne informácie emailom





Pobyt

Kana

Myrna Nazzour 2024





Otec a junior (syn) 2019

25.07.2019 9:00 - 28.07.2019 15:30

Miesto konania: Červený kláštor, areál Dunajec

Aj tento rok nadväzujeme na predchádzajúce ročníky zážitkovo orientovaných víkendov pre otcov a ich synov vo veku 8 - 14 rokov.

Opäť sa po ročnej prestávke vydáme sa za dobrodružstvom na ďaleký severovýchod Slovenska a plánujeme splavovať vody divokého Dunajca a popri tom spoznávať krásy Pienín. Jednu noc strávime aj v kempe v Poľskej republike, takže si nezabudnite zobrať platné cestovné doklady. Počas predĺženého víkendu zavítame aj do bývalého Kláštora kartuziánov v Červenom Kláštore. Tentokrát zažijeme o čosi viac z vodáctva, ako z turistiky s poznávaním kraja pltníkov ako aj lietajúceho mnícha Cypriána.
Ak aj ty chceš so svojim synom zažiť množstvo prekvapení, mať spoločné zážitky, obnovovať si a upevňovať vzájomné vzťahy, neváhaj a rezervuj si posledný júlový víkend na spoločnú chlapskú akciu priateľskej atmosféry a duchovného povzbudenia.

Termín: 25. - 28. júl 2019.
Cena: 165 € za dvojicu

Cena zahŕňa dopravu busom, zabezpečenie programu vrátane potrebného vybavenia - pomôcok (bicyklov, raftov, kanoe a pod…) poplatky za ubytovanie v kempoch, vstupné do kláštora, 1 x obed.
Cena neobsahuje vlastné ubytovanie v stanoch, stravovanie.
Kapacita je maximálne 14 dvojíc.
Prihlášku potvrdíme e-mailom po uhradení zálohy vo výške 90 eur.

Otec a junior (syn) 2019

Organizátor: Trenčín - Centrum pre rodinu, www

Akciu pridal/a: Bernadeta Zacherová, 20.5.2019 21:53

Komentáre



Pracujem ... Pracujem ...