Newsletter

Prihláste sa do newslettra vyveska.sk
a dostavajte aktuálne informácie emailom





Pobyt

Kana

Myrna Nazzour 2024





Duchovné cvičenia pre kňazov s o. Xavierom

26.05.2024 16:00 - 30.05.2024 16:30

Miesto konania: Poprad, Hotel Tatra, Poprad, Karpatská 3273/7

Srdečne pozývame kňazov na duchovnú obnovu s otcom Xavierom, direktorom AFCM (Katolíckej služby pomazanej ohňom Ducha Svätého).

Zakladateľ a riaditeľ AFCM páter Xavier Khan Vattayil začal svoju službu charizmatickej obnovy založením rekolekčného centra Sehion v Attapady v Kerale v roku 1998. Postupom času sa v tejto službe vďaka pôsobeniu Ducha Svätého zišli o. Soji Olickal, o. Reni Pullukalayil a o. Binoy Karimaruthinkal. Chodili po celom svete a kázali Božie slovo a vykonávali službu oslobodenia. Prostredníctvom ich služby sa Duch Svätý dotkol tisícov ľudí a všetci boli zapálení pre službu v Cirkvi. Chceli sa zasvätiť budovaniu Cirkvi a dielu evanjelizácie. Mnohí ľudia na celom svete sa stali misionármi.

Podnietení Duchom Svätým sa v roku 2014 všetci misionári spojili pod jednu celosvetovú službu s názvom Anointing Fire Catholic Ministry (AFCM).

V roku 2014 páter Xavier Khan založil kláštor pre ženské rehoľné sestry s názvom Abhishekagni Sisters of Jesus and Mary (ASJM) a v roku 2018 založil kláštor pre kňazov s názvom Preachers of Divine Mercy (PDM). Teraz AFCM, PDM a ASJM spolupracujú ako jedno misijné hnutie so spoločným cieľom spásy duší.

Patrónom AFCM je Jeho Excelencia, najpreosvietenejší páter Jacob Manathodath, biskup diecézy Palghat.

Duchovný otec Xavier Khan Vattayil je známy kázaním a hlásaním evanjelia aj prostredníctvom televízie, Internetu, rádia a iných médií. Veľa cestuje a vedie duchovné obnovy pre kňazov, rehoľníkov i laikov. Taktiež vedie rôzne konferencie, ktorých úlohou je posilňovať laikov v evanjelizácii.

Pre registráciu zadajte do web prehliadača:

bit.ly/AFCM-KNAZI

Alebo sa zaregistrujte zosnímaním QR-kódu (ktorý je na letáku v prílohe) do Vášho mobilu.

 

Duchovné cvičenia pre kňazov s o. Xavierom

Príloha: duchovne-cvicenia-pre-knazov-s-o-xavierom.pdf (755,86 kB)

Akciu pridal/a: AFCM SK Team, 27.1.2024 00:51

Komentáre



Pracujem ... Pracujem ...